Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Variations – beginner

Este un antrenament-surpriza! Predat in fiecare saptamana de alta instructoare, va fi elementul nou al orarului de sambata. Paula, Diana si Oana vor veni in fiecare saptamana pentru a va surprinde cu un antrenament original, diferit de tot ceea ce se preda in programul LadyFIT.

Ritmul de executie este lent, fiind o clasa de tonifiere si rezistenta, iar intensitatea antrenamentului este potrivita pentru clientele incepatoare .

Este un program de tonifiere in care se lucreaza toti muschii corpului si este indicat atat pentru clientele incepatoare, cat si pentru clientele cu un nivel intermediar de rezistenta fizica.