Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Vive Latino

Vive Latino este un antrenament cardio bazat pe miscari din dansurile latino, fara a avea insa o coregrafie complicata. Este un antrenament plin de energie, in care secventele dinamice, cardio, alterneaza cu pauze active in care se lucreaza static. Acest stil de antrenament permite clientelor sa lucreze eficient toata ora, fara a resimti o oboseala accentuata.

La Vive Latino veti pierde kilograme in plus si va veti antrena cu energie si pofta de viata, pentru ca este un antrenament energizant, vesel. Este un program conceput pentru a activa metabolismul dimineata, fiind totodata foarte eficient pentru slabire si remodelare corporala.

Combinatia de cardio cu exercitii pentru masa musculara face din acest antrenament o solutie perfecta pentru doamnele care doresc sa aiba o forma fizica armonioasa, feminina si fara depuneri inestetice de grasime, dar totodata isi doresc si o musculatura frumos definita si ferma.

Muzica de la Vive Latino este si ea o componenta foarte importanta a antrenamentului, iar ritmurile latino variate va vor ajuta sa incepeti saptamana cu energie si tonus.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.