Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Yin Yoga

Yin yoga este in clasa in care o sa lucram corpul in profunzime, o sa patrundem dincolo de muschi, catre articulatii, tendoane si ligamente. Vizualizati structura unei case peste care sunt asezate mai apoi restul de materiale.Posturile sunt mentinute mai mult, aproximativ 2-4 min, tocmai pentru a avea timp sa ajunga intentia noastra si sangele proaspat oxigenat catre zona pe care o lucram. Corpul  este o masinarie perfecta care stocheaza informatii, informatii adunate de-a lungul timpului, se spune despre yin yoga ca este terapeutica tocmai pentru ca are aceasta extraordinara capacitate de a elibera, curata si relaxa.

Raluca va preda clasa de Yin Yoga si iata ce ne spune:
„Cred mult in miscarea care se transforma in joc si stiu ca atunci cand jocul devine exercitiu corpul si mintea sunt fericite. Dansul este un pretext minunat pentru a-ti cunoaste corpul, mintea si pe tine, iar cand iti gasesti ritmul interior orice miscare ti-ai pune corpul sa faca, aceasta devine organica. Vom dansa, respira, si lucra corpul astfel incat chiar si slabitul sa se intample pe ritm si armonios.”