Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Weekend Yoga Matt

50 de posturi succesive prin care îți vei antrena musculatura întregului corp. Este un antrenament de yoga complet, care dureaza o ora sau 2 ore, pentru a te ajuta sa iti imbunatatesti practica de yoga, mobilitatea, rezistenta si controlul stressului si totodata te ajuta sa te relaxezi si sa te energizezi.

Recomandam clientelor sa participe la cele doua ore succesive de Weekend Yoga pentru a simti toate beneficiile acestui antrenament special, creat pentru a induce o stare de bine, liniste, echilibru si relaxare, totodata aducand in antrenamentul saptamanal acea componenta de flexibilitate si mobilitate atat de necesare cresterii rezistentei fizice si refacerii musculare.