Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Yoga de-stress

O ora de Yoga conceputa pentru combaterea stressului, relaxare si reenergizare. Miscarile promoveaza eliberarea tensiunii musculare, o respiratie constienta si, odata cu ea, controlul stressului si reducerea acestuia.

Este o ora menita sa ne elibereze de tensiuni, griji si sa ne ajute sa ne recentram atentia asupra propriului corp, pentru a ne elibera de stress.

Miscarile sunt fluide si, odata cu reducerea efectelor negative ale stressului, ne ajuta si sa dobandim o postura sanatoasa si corecta, o mobilitate mai buna si sa ne conectam cu corpul nostru intr-o maniera blanda si echilibrata.

Ora de Yoga de-stress este ideala pentru persoanele cu un program foarte agitat, care nu au mai facut sport de multa vreme si vor sa inceapa sa se antreneze fara a-si supune corpul unei presiuni exagerate.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.