Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Yoga de-stress

O ora de Yoga conceputa pentru combaterea stressului, relaxare si reenergizare. Miscarile promoveaza eliberarea tensiunii musculare, o respiratie constienta si, odata cu ea, controlul stressului si reducerea acestuia.

Este o ora menita sa ne elibereze de tensiuni, griji si sa ne ajute sa ne recentram atentia asupra propriului corp, pentru a ne elibera de stress.

Miscarile sunt fluide si, odata cu reducerea efectelor negative ale stressului, ne ajuta si sa dobandim o postura sanatoasa si corecta, o mobilitate mai buna si sa ne conectam cu corpul nostru intr-o maniera blanda si echilibrata.

Ora de Yoga de-stress este ideala pentru persoanele cu un program foarte agitat, care nu au mai facut sport de multa vreme si vor sa inceapa sa se antreneze fara a-si supune corpul unei presiuni exagerate.