Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Yoga Mix

Yoga Mix este o ora de yoga care surprinde nenumaratele valente ale acestui antrenament . De la respiratie la mobilitate, echilibru, rezistenta si relaxare, veti parcurge toate aceste obiective de antrenament cu ajutorul acestui program variat de asane si miscari pregatitoare din yoga.

Este o clasa diversa, in care de la o saptamana la alta se lucreaza alte elemente si se urmaresc alte obiective de antrenament, dar la finalul orei veti simti cum va creste nivelul de energie, cum va relaxati si sa bucurati deplin de beneficiile yoga.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.