Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Yoga pentru Echilibru si Stabilitate

Modul in care ne traim viata, fortandu-ne sa facem cat mai multe si cat mai bine, forteaza atat corpul cat si mintea sa iasa din capacitatile lui naturale si ciclice, lucru care duce la un dezechilibru fizic si mental. O traim fizic printr-o postura defectuoasa, sentimentul de deconectare de la propriul corp si diferite zone permanent tensionate in organim. Mental, avem senzatia ca nu ni se opreste creierul niciodata, ca in permanenta traim in cap cu o voce care nu tace.

Prin yoga putem sa echilibram atat corpul cat si mintea, sa aducem mentalul si emotionalul la forma lor optima si sa le folosim cat mai bine in contextele date. Miscarile blande, atentia indreptata spre respiratie si senzatiile pe care le experimentam in corp ne ajuta sa ne regasim echilibrul, sa reconstruim senzatia de stabilitate si armonie in corp, pentru a ne crea starea de bine.

 

Namaste