Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Yoga Stretch

Yoga Stretch este o ora care combina elemente de Yoga cu tehnici de stretching pentru a imbunatati postura, flexibilitatea si mobilitatea.

Yoga Stretch este un antrenament indicat tuturor categoriilor de cliente pentru ca promoveaza mindfullness-ul, respiratia constienta si o relatie pozitiva cu propriul corp. Este un antrenament cu rol de suport intr-un regim de exercitii echilibrat, asigurand componenta de mobilitate, esentiala in orice program de exercitii fizice.

In urma practicarii constante a acestui antrenament se obtine echilibrarea posturii, o musculatura cu aspect longilin si ferm, dar si un echilibru fizic si emotional mai bun.