Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Yoga Stretch

Yoga Stretch este o ora care combina elemente de Yoga cu tehnici de stretching pentru a imbunatati postura, flexibilitatea si mobilitatea.

Yoga Stretch este un antrenament indicat tuturor categoriilor de cliente pentru ca promoveaza mindfullness-ul, respiratia constienta si o relatie pozitiva cu propriul corp. Este un antrenament cu rol de suport intr-un regim de exercitii echilibrat, asigurand componenta de mobilitate, esentiala in orice program de exercitii fizice.

In urma practicarii constante a acestui antrenament se obtine echilibrarea posturii, o musculatura cu aspect longilin si ferm, dar si un echilibru fizic si emotional mai bun.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.