Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Upper Body Yoga

Uper Body Yoga este o ora de yoga centrata pe relaxarea si mobilizarea coloanei vertebrale, a umerilor si a gatului, pentru a reduce tensiunea acumulata in aceste zone ale corpului nostru din pricina orelor lungi petrecute la birou si a stressului pe care il resimtim zilnic.

Printr-o serie de miscari blande, Upper Body Yoga reduce tensiunea din zona gatului si a umerilor, relaxeaza intregul corp si mai ales ne ajuta sa avem o postura echilibrata si o coloana vertebrala sanatoasa.

Upper Body Yoga este o ora de Yoga potrivita pentru orice clienta care doreste sa isi corecteze postura, sa isi imbunatateasca mobilitatea si sa aiba o stare de spirit buna.