Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Yoga Flying Warrior

Clasa de yoga dinamica, cu un flux de secvente care cultiva rezistenta, flexibilitatea, mobilitatea, echilibrul, focusul si anduranta pentru a pregati o serie de asane care culmina cu pozitia porumbelului.

Tonifica si sculpteaza intregul corp, imbunatatind postura, ajuta la eliberarea tensiunilor si a stresului.

Aceasta clasa te va ajuta sa arzi calorii, te va provoca sa iti depasesti limitele si te va ajuta sa iti constientizezi potentialul ascuns, totodata avand si obiectivul de a pregati drumul catre pozitia Flying Warrior si alte asane avansate.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.