Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Zen Yoga

Zen Yoga, sau altfel spus, regasirea unei oaze de liniste, relaxare si deconectare. Stii ca de multe ori, peste zi, devii atat de obisnuita cu zumzetul constant al gandurilor, grijilor si problemelor incat nici nu mai observi aceasta agitatie care te afecteaza? Dar chiar daca nu mai constientizezi presiunea prin care treci zilnic, organismul tau raspunde stressului. Tensiuni musculare, dureri de cap, stare accentuata de oboseala, toate sunt semnale violente pe care corpul tau ti le transmite, incercand sa iti semnalizeze astfel ceea ce tu reusesti sa duci cu tine, zi de zi.

Zen Yoga este o ora de relaxare si detensionare, bazata pe miscari blande si tehnici de respiratie care sa iti elibereze trupul si mintea de tensiunea negativa de peste zi. Miscarile blande creeaza o stare dinamica de relaxare, care contribuie la atingerea starii de bine, la relaxarea mintii si totodata la recentrarea atentiei asupra propriului corp, asupra sinelui emotiv si redobandirea unei stari sanatoase de detasare fata de toate problemele pe care trebuie sa le rezolvam peste zi.

Relaxarea psihica se insoteste de modificari biochimice care traduc acumularea de energie in organism, esentiala pentru functionalitatea noastra optima.

Zen Yoga este un antrenament care nu trebuie sa lipseasca din programul nostru saptamanal pentru ca starea de bine este un pilon esential al starii de sanatate. Degeaba urmam diete, facem tratamente cosmetice si facem sport daca nu ne ingrijim de echilibrul nostru intern, de starea emotionala cu care traim zi de zi. Din pacate, viata noastra profesionala si sociala este din ce in ce mai solicitanta si avem nevoie de un interval de timp pe care sa ni-l alocam constient, voluntar, pentru a ne relaxa si a ne deconecta de problemele care ne apasa zi de zi. Acel moment poate fi Zen yoga, un antrenament care te va ajuta sa de relaxezi profund si sa te simti cu adevarat bine!

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament. 

 

Namaste