Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Cristina Danila: “Prin sport e felul meu de a ajuta”

cris

Multe o cunosc pe Cristina Danila ca una dintre noile instructoare de la LadyFit, care preda ore de step, indeosebi. Insa putine stiu ca ea a facut parte din prima echipa a salii LadyFit, in urma cu 7 ani de zile. “La acea vreme lucram in Pipera la o sala de forta, dar un prieten mi-a zis ca cei care stau in astfel de locuri nu sunt antrenori, ci paznici”, rade Cristina. “Asa ca mi-a zis ca ma duce la o sala noua si eu am zis bine si asa am ajuns la LadyFit, un loc care a crescut intr-un an cat altele in 10.”

Sunt aproape 15 ani de cand Cristina preda la sali de fitness, adica are vechime in munca jumatate din varsta ei acum. “Toata viata am facut step. Am fost motivata de o verisoara mai mare care era deja in lumea fitness-ului unde si eu am intrat si am facut performanta. Insa aveam nevoie de echipamente, de suplimente, in fine, tot ce e nevoie pentru un profesionist si, de aceea, m-am apucat la 16 ani sa predau. Am inceput cu aerobicul, dar, fiindca mi se parea prea simplu, am trecut la step”, explica Cristina.

Pasionata de profesia ei, dar si incantata de feedback-ul pe care il primea, pentru Cristina asta a fost combinatia ideala, care o tine in priza si azi. “E misto sa vezi ca lumea vine la tine si-ti zice ca-i dai energie, ca le place de tine si ceea ce faci. Dupa 8 ore de munca in fiecare zi, fetele vin cu probleme, de la statul pe scaun pana la altele de zi cu zi si vor sa se elibereze de stres, iar sportul ajuta.”

Cristina crede in miscarea anatomica, adica cea care urmareste miscarile naturale ale corpului. “Am invatat asta de la atletism, ca acolo faceam exercitii speciale pentru invatarea alergarii, elemente de stretching, invatai sa dezvolti forta, rezistenta, atribute importante pentru un corp care sa prinda putere. E nevoie de oameni care sa te invete sa lucrezi corect, ca daca faci lucrurile aiurea, te accidentezi”, spune Cristina.