Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Cum puteti face rezervari la orele LadyFIT?

Dragi cliente, am migrat aplicatia de acces clienti si de astazi va puteti face rezervare direct din site-ul ladyfit.

Rezervarile se deschid cu 26 de ore inaintea clasei la care doriti sa participati, este nevoie sa va faceti inregistrare in www.upfit.today cu adresa de email pe care ati furnizat-o receptiei LadyFIT la achizitionarea contractului de membru.

Vi se va cere un cod PIN pentru rezervare, acesta este in mod automat setat ca 1234, apoi il puteti modifica din profilul personal.
Codul unic de activare al salilor LadyFIT si de la Unirii si de la Aurel Vlaicu este LADYFITGYM, scris cu litere mari . 

In cazul in care nu ati furnizat o adresa de mail la inscrierea la LadyFIT va rugam sa le sunati pe colegle de la receptie (0726GETFIT pentru LadyFIT Unirii si 075LADYFIT pentru LadyFIT Aurel Vlaicu ) ca sa va adaugam in sistem adresa de email.

Cu aceasta aplicatie puteti veni direct la receptie, ea tine loc de card de membru LadyFIT. Rezervarile pentru ore se deschid cu 26 de ore inainte de momentul inceperii clasei vizate.