Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Exerciţii simple, dar eficiente!

home-workout-routines

Vin sărbătorile Pascale, deci e clar că vom mânca mai mult decât necesar şi, cel mai probabil, vom lua o pauză de antrenamente. Iată cam ce exerciţii recomandăm pentru o revenire în forţă post-sărbători sau, pentru fetele mai conştiincioase, exerciţii de făcut pentru acasă. Am pornit de la mişcările de baza pentru picioare, combinate cu ingeniozitate pentru a adresa toate a€œzonele-problemaa€: laterală coapsei, fesele, interiorul coapselor.

Mişcările trebuie executate lent şi cu control, pentru a te asigura că încordezi exact muşchii pe care îi vizezi , pentru a obţine cele mai bune rezultate. Din poziţie de genuflexiune , îndreaptă picioarele şi ridică piciorul în lateral , contractând puternic fesele. Revino în poziţia iniţială. Execută câte 3 seturi a câte 10 repetări, alternativ pentru fiecare picior. Este un exerciţiu excelent pentru a întări fesele şi laterală coapselor.

Din poziţie de genuflexiune adâncă, ridică-te lent şi ridică genunchiul la piept pe diagonală. Revino în poziţia iniţială şi execută cu acelaşi picior 10 repetări pe set. Pentru rezultate vizibile la nivelul interiorului coapsei şi al taliei execută câte 3 seturi , alternativ pentru fiecare picior. Cu sprijin pe un picior, ridică celălalt picior în laterală şi execută lent cerculeţe spre spate.

Mişcarea trebuie să fie lentă şi poziţia trunchiului stabilă. Este un exerciţiu extrem de intens, cu rezultate foarte bune pentru laterală fesei şi coapse. E nevoie de 3 seturi a câte 10 repetări , executate fără pauză cu acelaşi picior.

Din genuflexiune cu picioarele mult depărtate în exterior ridică-te şi atinge cu mâna glezna piciorului opus, apoi revino la poziţia iniţială. Este un exerciţiu foarte eficient pentru coapse şi feşe . Pentru rezultate rapide trebuie să execuţi 3 seturi a câte 10 repetări, alternativ pentru fiecare picior.