Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Marcela Petridean: „Niciodata nu e prea tarziu”

marcela

Mi-au placut de cand ma stiu miscarea, muzica si natura. Le-am asociat in mintea si inima mea, inca din copilarie, cu sanatatea, bucuria si frumosul. Fiind nascuta intr-o localitate ardeleneasca, cu o livada mirositoare si colorata in preajma casei parintesti, nu a fost un lucru deosebit sa iubesc natura, dar pasiunea pe care am regasit-o in mine de foarte mica, in mod deosebit pentru miscare, iar mai tarziu pentru muzica (in special pentru cea clasica), nu am putut sa o explic decat ca dar de la Dumnezeu pentru mine, avand in vedere faptul ca, in familie nu am primit o educatie in acest sens. Miscarea insemna pentru parintii mei truda lor de zi cu zi, iar muzica era ceea ce facea bunicul din partea tatalui, atunci cand canta foarte duios, in mijlocul muncilor campului, la frunza, ori cantecele populare ardelenesti despre natura, dragoste, tristete sau bucurie.

Am foarte vie in memorie imaginea fetitei care eram la 4 sau 5 anisori, aflata in casa cu cerdac si vita- de- vie a bunicilor, cand cei mari imi puneau intrebari in legatura cu ceea ce vreau sa ma fac cand voi fi mare, iar eu ma invarteam zglobie, sub privirile lor dragastoase, cu manutele fluturand in aer si picioarele ridicate frumos, rand pe rand, si le raspundeam ca vreau sa ma fac “fetita care face asa…”. Parintii mei nu stiau insa atunci ca, pentru a performa in domeniul sportiv sau artistic, daca un copil nu incepe de timpuriu pregatirea, se va confrunta mereu cu raspunsul: “Prea tarziu…”. Prea tarziu pentru a ma inscrie la liceul de coregrafie la 14 ani, prea tarziu pentru gimnastica de performanta la 16 ani, atunci cand eram deja eleva la liceul pedagogic. Apoi m-am resemnat, am continuat studiile pedagogice, au urmat  studiile superioare juridice si ani de munca intr-un domeniu care nu a oferit sufletului meu nicio satisfactie.

Totusi, in toti acesti ani nu am renuntat sa lucrez cu mine insami, aproape zilnic, cu consecventa si placere, exercitii de gimnastica si yoga, fapt care m-a ajutat sa-mi pastrez si sa-mi imbunatatesc conditia fizica.

Iar cand totul parea de-acum a fi cu adevarat prea tarziu, m-am trezit in minunatul an 2011, anul in care mi-a fost aratat ca nu e niciodata prea tarziu sa indraznesti sa incepi sa mergi pe un drum visat si mult dorit, care pana la un moment dat din viata ti-a fost interzis de propria teama ca la 14, 16, 20, apoi peste 40 de ani ar fi “prea tarziu…”.

Acum cred ca nu este niciodata prea tarziu sa traiesti minunile lui Dumnezeu in viata ta, atunci cand El, Cel pe care tu L-ai rugat sa deschida calea ce parea pentru totdeauna inchisa, intervine, iar tu incepi sa mergi pe ea cu incredere deplina in El si in ceea ce face si va face pentru tine, cand si tu iti faci partea, dupa regulile Lui. Eu traiesc aceste minuni si Ii sunt foarte recunoscatoare, Lui si celor prin care El lucreaza in viata mea. Si fetelor, doamnelor de la sala, sub sau peste varsta de 35, 45, 55, 65 de ani, care vor sa inainteze frumos in viata facand miscare, care vor sa fie mai sanatoase, mai increzatoare, mai feminine, mai gratioase la orice varsta, doamne pe care voi fi intotdeauna deosebit de onorata sa le ajut sa simta, sa traiasca bucuria si frumusetea miscarii.