Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Mihaela Murgu: ”In sport, cu cat incepi mai devreme, cu atat mai bine”

mihaela

Una dintre cele mai noi antrenoare de la LadyFit Gym, Mihaela Murgu preda ora Body Shape care-i poarta si numele pentru ca antrenamentul ii apartine din punctul de vedere al conceptului, de la elementele pe care le-a gandit si pana la obiective. Fitness, aerobic si balet clasic sunt cei trei piloni pe care Mihaela ii considera eficienti atunci cand (se) antreneaza. Am vorbit cu ea despre miscare si viata sanatoasa.

Cand esti copil cu foarte multa energie, solutia e doar una: sa faci miscare, cu cat mai multa, cu atat mai bine. Cam asta e ceea ce i s-a intamplat si Mihaelei Murgu, un om care, chiar si azi, n-are prea multa stare. O tii in loc, o omori! ”Din exces de energie, parintii m-au dat la balet clasic la varsta de 3 ani si jumatate. Am facut balet la Opera Romana, apoi la Rapsodia Romana si, pe urma, am intrat cu 10, singura, la Liceul de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti. Eram foarte buna”, isi incepe Mihaela povestea.

Pentru ca era prietena cu fiica lui Octavin Bellu, antrenorul echipei nationale de gimnastica feminina a Romaniei, el e cel care i-a propus la 15 ani s-o pregateasca ca sa devina instructor de aerobic. ”Am inceput sa predau gimnastica aerobica la 2 agentii de fotomodele si manechine. E ceea ce am facut in fiecare weekend, timp de 3 ani de zile, pana la terminarea liceului, dans modern, aerobic si mers scenic cu copii intre 3 si 15 ani si fete intre 16 si 25 de ani”, povesteste Mihaela.

I-a placut sa aiba mereu o viata activa si cand a prins gustul salilor de fitness a vrut sa fie cat de buna profesionista se poate. A mers la toate cursurile si workshop-urile de perfectionare care i-au iesit in cale. In plus, cand acestea nu erau chiar la ordinea zilei inca in Romania, atunci cand isi permitea, chema antrenori din strainatate pentru un weekend in care ii platea ca s-o invete si pe ea tot ce stiu ei. ”In acea vreme, in 2 ani de zile, am avut numai o duminica libera. In rest, tot ce am facut a fost sa studiez si sa filmez. Am filmat aproape 300 de videoclipuri online de sport”, explica Mihaela.

Ea considera ca o miscare eficienta e o miscare facuta treptat, de la antrenamente de tip pilates, unde inveti postura corecta si respiratia, si pana la antrenamente variate, in functie de gustul fiecaruia. ”Nu cred in antrenamentele soc care promit rezultate incredibile in timp putin. Nu se poate asa ceva fara repercursiuni, fara efectul yo-yo. Multi dintre cei care au incercat asa ceva, atunci cand ajung la mine, nu mai au chef de nimic, convinsi ca nimic nu va da rezultate. Eu le spun sa aiba rabdare si s-o ia incet. Iti trebuie educatie ca sa intelegi cum functioneaza corpul, ca solutia e sa fii constant in ceea ce faci, sport si alimentatie”, spune Mihaela.

Sunt 20 de ani de cand e-n meseria asta si-o iubeste ca-n prima zi. Munceste zi-lumina, fie ca e vorba de lucrul cu grupuri sau cu clienti individuali, in antrenamente personalizate. De cele mai multe ori posteaza pe Facebook la ore considerate de multi imposibile, 5.30 dimineata, cand incepe pentru ea ziua de lucru. Lucreaza cu oameni de toate varstele, de la adolescenti si pana la maturi, care ajung la ea atunci cand simt ca nu mai au nicio sansa. Pentru multi, e mai mult decat antrenoarea lor de fitness, e prietena, confidenta, sfatuitor, uneori, parte din familie. ”Pe multi dintre copiii cu care lucrez i-am vazut cum termina scoala, liceul si, cateodata, facultatea. Am fost mai aproape de ei decat parintii lor. In mine au gasit un om in care pot avea incredere. Si asta ma bucura.”