Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Modelează-ţi trupul cu Body Sculpt!

Te-ai decis să mergi la sală. În fiecare săptămâna spuneai <mă apuc de slăbit>> Acel ‘de luni’ ne sperie pe toate. Te gândeşti cum o să faci foamea şi o să alergi pe bandă ore în şir, până la epuizare. Atitudinea ar trebui să fie altă. Gândeşte-te că vei mânca mai sănătos, că te vei simţi mai uşoară, mai odihnită şi că vei face ceva bun pentru ţine. În plus, antrenamentele pe care le alegi trebuie să îţi facă şi plăcere.

Astăzi îţi recomandăm un antrenament de intensitate medie, cu elemente cardio, dar şi de tonifiere, numai bun pentru început: Body Sculpt cu Anca! Body Sculpt este un program de tonifiere special, care combină exerciţi inspirate din artele marţiale cu elemente speciale pentru remodelare musculară. Este o clasa excelenţă pentru tonifiere şi lucrează toţi muşchii corpului într-un ritm moderat şi eficient.

Fiind o clasa de tonifiere, exerciţiile se execută pe loc, într-un ritm echilibrat şi plăcut. Mişcările sunt ample, pentru a favoriza modelarea unei musculaturi suple şi ferme, iar zonele de interes includ zona feselor, a picioarelor, abdomenul şi braţele. Mişcările sunt executate în regim de intervale de intensitate, alternând exerciţii mai solicitante cu mişcări mai accesibile, pentru a accelera efectul metabolic al antrenamentului.

Este o clasa foarte eficientă şi plăcută, ce poate fi urmată cu succes chiar şi de către clientele începătoare, nu doar de cele mai familiarizate cu antrenamentele de nivel mediu.