Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Narcisa Gheorghe: “Cu ajutorul sportului, l-am scos pe NU POT din mine”

narcisa 2

Are 35 de ani, un băiat, pe Matei, în vârstă de 7 ani şi vine la LadyFit de aproape un an de zile. Spune că înainte de LadyFit nu a mai practicat niciun sport, “absolut niciunul, am chiulit de la toate orele de sport din şcoala generală”. Este timpul să o cunoaştem pe Narcisa şi mărturia ei.

După o luptă eternă cu kilogramele, după ce am crezut şi am încercat toate dietele la modă, la un moment dat am realizat că tot ce fac este greşit. Am acceptat sportul, alături de un regim alimentar sănătos, ca ultimă soluţie. Internetul a fost cel care m-a ajutat să iau o decizie în ceea ce priveşte sala de sport la care să mă antrenez. La LadyFit, am găsit un pachet complet: sfaturi despre nutriţie, sport pentru începători şi, cel mai important, pe cineva care să nu mă lase să trişez. Pe scurt, până acum un an, sportul înseamna pentru mine doar adrenalină consumată în faţa televizorului, în competiţiile în care participau sportivii mei preferaţi. Între timp, sportul a devenit poate singurul lucru pe care îl fac constant şi-n proporţie de 100% NUMAI pentru mine, este ora mea de egoism.

Datorită sportului am descoperit că pot duce şi pot face mai mult decât aş fi crezut. Cu ajutorul sportului, l-am scos pe NU POT din mine, cu toate că antrenamentele dedicate începătorilor nu sunt uşoare, vă spun cu mâna pe inimă. Însă faptul că am început să le duc atât de bine mă face să fiu mândră de mine. Antrenamentele grele îmi demonstrează că pot! Aşa am ajuns să le iubesc pe fete. Dacă aş avea-o pe Cori mereu lângă mine, aş fi cel mai echilibrat om din punct de vedere emoţional, dacă Paula ar fi o constanţa în viaţă mea, aş arata ca un model. Dar le iubesc şi pe Marcela, Dalanda şi Ana.

După o oră de sport mă simt mândră de mine, mândră că pot. De aceea, am recomandat LadyFit mai multor persoane: sora-mii, finei mele, prietenei mele, toate venim la LadyFit. Ce le-am spus? Că aici se vor simţi imediat acceptate aşa cum sunt. Eu am fost mereu plinuţă, dar, cu toate astea, oamenii din jur m-au plăcut întotdeauna şi m-au făcut să mă simt bine în pielea mea. Însă Matei, fiul meu, spune despre mine că sunt cea mai frumoasă mămică pe la burtică. Şi, culmea, este zona cea mai problematică. Datorită lui, am învăţat să mă accept şi eu aşa cum sunt, să mă simt întotdeauna frumoasă.

Să fii feminină este o chestiune care ţine de atitudine, nu are nicio legătură cu felul în care arată o femeie!