Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

O sedinta de consiliere cu Cori, o viata mai buna pentru copiii orfani

children-015

In luna decembrie, poti sa dai o mana de ajutor copiilor care cresc si traiesc fara parinti daca vii la o sedinta de consiliere cu Cori Gramescu si daca participi la 2 workshop-uri de nutritie pe care ea le va tine in aceasta perioada.

Contravaloarea orei de consiliere (100 lei) si a workshop-urilor (25 lei, fiecare) va merge integral catre Fundatia Metropolis care are printre proiectele sale si cresterea copiilor orfani intr-un mediu sigur, in care ei sa se dezvolte cat mai frumos si armonios.

Oricine isi doreste sa contribuie, isi poate face programare pentru sedinta de consiliere cu Cori la 021.311.10.95 sau 0726.438.348.

Cu informatii despre workshop-uri vom reveni in cel mai scurt timp.