Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Summer Bikini – primul pas spre vară!

rip-curl-my-bikini

Vine vara, bine-mi pare! Afară e deja soare, temperaturile cresc, iar lungimile rochitelor se scurtează. Trebuie să începe să lucrăm la lookul de vara. Avem un program creat fix pentru acest sezon: Summer Bikini!

Summer Bikini este un program de tonifiere, dedicat în exclusivitate muşchilor fesieri şi coapselor. Este urmaşul antrenamentului de Bikini Body, dar are exerciţii complet noi. Se focusează pe tonifierea, remodelarea şi ridicarea zonei fesiere şi modelează zona coapsei interioare şi a soldurilor. Printr-o combinaţie specială de exerciţii, muşchii ce formează posteriorul vor fi remodelaţi aşa cum visează orice femeie! Obţinem tonus muscular şi fermitate, o formă frumoasă a feselor, o volumetrie estetică, menită să corecteze eventualele probleme legate de coapse şi nu în ultimul rând, echilibrăm toată musculatura picioarelor!

Exerciţiile se desfăşoară la sol şi în picioare, iar mişcările sunt statice şi concentrate. Este un antrenament special, iar dacă ai tendinţa să depui grăsime pe feşe şi coapse atunci când te îngraşi, ei bine, este un antrenament potrivit pentru ţine!

Discuta cu antrenoarea ta sau cu Cori despre cea mai indicată combinaţie de antrenamente pe care o poţi alege în funcţie de obiectivul tău. Este cea mai sigură cale să obţii rezultatul dorit într-un timp optim