Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

În doar o lună la LadyFIT mi-am atins obiectivele!

Deşi nu vin de foarte mult timp la LadyFit, deja mi-am făcut o impresie foarte bună despre tot ce înseamnă acest loc. În doar o lună, eu mi-am atins obiectivele pe care le aveam atunci când mi-am făcut abonamentul la sală. Îmi place foarte mult atmosfera călduroasă şi primitoare. Îmi place că suntem între noi, fetele, şi putem discuta orice.

Antrenoarele sunt foarte bine pregătite şi doresc să fie cât mai apropiate de noi, clientele LadyFit, încurajându-ne să punem întrebări despre orice lucru legat de antrenamente sau probleme de sănătate. Până şi faţă de la recepţie este o bombonică. Eu, când plec de la un antrenament de la sală, mă simt alt om. Chiar uit de toate problemele şi mă concentrez pe ce am de făcut la antrenamentul respectiv. Şi, nu în ultimul rând, vestiarele au condiţii foarte bune.

Georgeta, 21 ani