Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

E imposibil ca după o oră la LadyFit să fii tristă, irascibilă sau lipsită de entuziasm!

În prima zi am vrut să văd cum este atmosfera şi dacă pot să fac ce propun antrenoarele. După 2 luni pot spune că atmosfera de la LadyFit este exact ce am nevoie: zâmbesc destul de des în timpul exerciţiilor, deşi sunt peste 10 persoane în sală la fiecare oră, simt că atenţia este distribuită egal pentru toate doamnele, ador corectitudinea executării exerciţiilor şi faptul că tot timpul antrenoarea mă corectează dacă greşesc, în timpul petrecut la LadyFit nu mă gândesc decât la corpul meu, ceea ce este o premieră.

În plus, am pornit de la exerciţii pentru începători şi văd cum evoluez, mă modelez, pot mai mult. Ora de yoga mă relaxează extrem de mult, dar mă şi emoţionează în acelaşi timp, chiar mi s-a întâmplat să şi plâng o dată. La sală mă simt ca acasă, singură mea grijă este să execut corect mişcările. Concluzia este că omul sfinţeşte locul! Oamenii vin la LadyFit pentru felul în care se simt, pentru antrenoare, pentru energia pe care vocea lor o transmite. Sala este o terapie atât pentru corp, cât şi pentru suflet. E imposibil ca după o oră la LadyFit să fii tristă, irascibilă sau lipsită de entuziasm!

Mariana, 29 ani