Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

LadyFIT a devenit o dependenţă, un viciu, dar unul „pozitiv”

1394055_10151794495787949_607032765_n

Uuaau LadyFIT înseamnă mult, foarte mult!! Nu e doar o simplă sală de sport e un loc frumos cald primitor , un loc unde găsești oameni ce pun mult suflet în tot ceea ce fac de la simpaticele fete ce te întâmpină până la instructoare, fiecare cu particularitatea ei: Dalanda extrem de energică , Paula mereu disciplinată , Marcela suavă, delicată grijulie, iar Cori un om frumos sincer şi pozitiv.

Antrenamentele sunt complexe şi extrem de variate astfel încât cu uşurinţă poţi trece alături de fete prin toate etapele slăbirii şi a adoptării unui ritm de viaţă sănătos. Extrem de utile sunt sfaturile şi şedinţele de consiliere în nutriţie ale lui Cori ceea ce face mai uşoară tranziţia printr-o perioadă dificilă din punct de vedere alimentar, dar şi …..emoţional. E o energie specială ce te face să te integrezi cu uşurinţă în gaşca fetelor fit iubitoare de sport. Da, recunosc Ladyfit a devenit o dependenţă , un viciu dar unul „pozitiv” ce mă ajută să trec prin multe aşa că Mulţumesc LadyFIT:)!

Elvira