logo

Ai facut primul pas la sala de sport si nu stii ce antrenamente sunt potrivite pentru tine?

Ei bine, antrenamentele pentru incepatoare sunt gandite sa te ajute sa lucrezi corect si eficient, sa activezi corect musculatura, sa duci miscarile pana la capat pentru mai multa eficienta si sa inveti sa respiri corect, pentru a-ti doza corect efortul.

Antrenamentele pentru incepatoare sunt gandite ca o suita de miscari de baza, fara coregrafie complicata si fara multa stabilizare biomecanica. Sunt exercitii usor de urmat corect, care te ajuta sa iti dezvolti corect musculatura. Ritmul de executie este moderat, nu sunt miscari complexe si de obicei se antreneaza doar cate un segment muscular pe rand.

Antrenamentele pentru incepatoare sunt de mai multe tipuri :

INCEPATOR 2

  • antrenamente pentru tonus si rezistenta cu greutati mici in picioare si la sol
  • antrenamente mixte, 20 de minute de exercitii cu greutati pentru masa musculara si 30 de minute de cardio la final pentru activare metabolica
  • steady cardio – un antrenament cardio de 50 de minute de intensitate aproximativ constanta, fara variatii de ritm, ideal pentru inceperea procesului de slabire
  • gentle HIT – antrenamente cardio in intervale de intensitate, in care exercitiile aerobice dinamice alterneaza cu elemente de rezistenta cu greutatea corpului executate mai lent.
Share on

Abssolution consta in exercitii pentru remodelarea taliei, a spatelui si a abdomenului executate la saltea si in picioare cu ajutorul discurilor.

Share on

Are they real? – Un antrenament de tonifiere + cardio care iti va schimba tot corpul! Dupa incalzire, lucram bratele si picioarele cu benzi si greutati de 1 si/sau 2 kg, apoi abdomene la saltea. Se va lucra in 3 serii pe fiecare grupa musculara iar intre grupe avem 1-2 minute de cardio.

Share on

Program de cardio de nivel incepator 2, creat pentru slabire eficienta. Exercitii blande dar dinamice, executate pe ritmuri latino, menite sa activeze procesul de slabire.

Share on

Un program de rezistenta pentru brate si spate cu greutati.

Share on

Ai observat vreodata supletea, gratia si agilitatea felinelor? Ei bine, Dalanda ti-a pregatit o ora de cardio de incepatori care sa te ajute sa slabesti, sa te relaxezi si sa fii in forma maxima cu exercitii aerobice accesibile si antrenante!

Un program gandit pentru slabire si activare metabolica, dar care mai ales te va incarca de energie pozitiva.

Share on

Body Sculpt este un antrenament accesibil și eficient pentru începătoare, cu exerciții care sculptează fiecare parte a corpului. Se desfășoară în mare parte la salteluță, doar ultimele 5-10 minute se va lucra în picioare.

Rezultatele acestui antrenament vor fi: un corp sculptat armonios, rezistență fizică și mobilitate îmbunătățite, centimetri în minus + senzația de “mai ușoară”, deprinderea de a lucra corect, fără accidentări și o stare inevitabil excelentă. Acest antrenament este destinat oricărei femei, indiferent de vârstă și pregătire fizică.

Share on

Antrenament executat lent. In prima parte, antrenamentul se desfasoara la saltea, unde se lucreaza, pe rand fesierii, abdomenul, coapsele.

Share on

Energy Vibes este o combinatie irezistibila de dans cu tae bo pentru energie, slabire si super vibe a la Cristina.

Share on

First Fitness – Un antrenament de tonifiere + cardio care iti va schimba tot corpul!

Facem incalzirea, lucram bratele si picioarele cu benzi elastice si greutati de 1 kg, 2 kg (si/sau discuri), apoi facem abdomene la saltea.

Share on

Exercitii de tonifiere pe un tempo moderat, pentru gratie, postura si musculatura frumos reliefata.

Share on

20 de minute de exercitii pentru remodelare si 30 de minute de cardio de nivel incepator pentru slabire accelerata. Ideal pentru clientele incepatoare care doresc sa slabeasca si sa isi creasca rezistenta la sport, remodeland toate zonele problema ale corpului.

Share on

Program de tonifiere la sol pentru intregul corp. Toate grupele musculare sunt lucrate cu exercitii create pentru incepatoare.

Share on

Un program aerobic cu greutatea corpului in care se lucreaza toata ora pentru slabire, energie si frumusete.

Share on

Un program de tonifiere de incepatori 2, cu miscari de baza executante lent si eficient, dar care inglobeaza gratia specifica antrenamentelor de balet si concentrarea asupra corpului.

Share on

Hey, gorgeous! – este o clasa de tonifiere + cardio

Dupa incalzirea de 3 – 5 min, facem abdomene la saltea, flotari, genuflexiuni simple, fandari si incheiem cu 30 de minute de cardio cu greutati de 1 kg.

Share on

Un program de exercitii de remodelare pentru abdomen, fese si solduri.

Share on

Kineto Postural este un antrenament creat special de Monica (kinetoterapeut) pentru persoanele care petrec multe ore pe zi pe scaun.

Antrenamentul include exercitii executate la saltea si in picioare, in care se folosesc benzi elastice si gantere, elementul cheie reprezentandu-l miscarile efectuate corect si controlat.

Exercitiile au ca scop flexibilizarea coloanei vertebrale, detensionarea muschilor spatelui, constientizarea si invatarea posturii corecte, tonifierea musclaturii abdominale si a planseului pelvin, stabilitatea lombopelvica si a centurii scapulo-humerale.

Share on

Program executat in picioare si la saltea, destinat partii inferioare a corpului, cu accent pe remodelarea gambelor, coapselor si muschilor fesieri, dar si pe detensionarea coloanei lombare.

Share on

Un program de tonfiiere pentru incepatori 2 cu miscari naturale ale corpului, menite sa creeze nu doar un corp frumos, ci si sa te ajute sa te relaxezi, sa iti corectezi postura si sa iti dezvolti mobilitatea si flexibilitatea.

Share on

Pilates Mat este un antrenament la saltea pentru incepatoare.

Exercitiile predate se bazeaza pe o gama foarte larga cu numar mic de repetari, astfel incat veti lucra toate grupurile musculare, antrenamentul fiind eficient si echilibrat.

Structura este astfel: la saltea, cate 15 minute abdomene, 15 min brate din culcat pe spate), 15 minute coapse/fesieri, 5 min extensii lombare. Repetari de 3×8.

Share on

Pilates Shape este un antrenament de Pilates care promoveaza, pe langa principiile clasice de aliniament: echilibru postural, respiratie, rezistenta fizica, mobilitate si componenta de remodelare corporala prin cresterea tonusului muscular.

Este un antrenament de Pilates in care accentul cade mai ales pe dezvoltarea rezistentei fizice intr-o maniera blanda, dar constanta si se lucreaza tot corpul. Este bazat pe o varietate de exercitii pentru tot corpul si este un antrenament ideal pentru clientele incepatoare.

Share on

La clasa de Pilates Tone – in prima parte a orei se lucreaza in picioare pentru tonifierea muschilor bratelor, cu sau fara gantere de 1 kg, apoi se lucreaza pe palme si genunchi, cu sprijin pe caramizi. Se pune accent pe tonifierea tricepsului, muschiul care are tendinta de a se face in timp “”steag””, daca nu e lucrat. Cu antebratele pe caramizi se lucreaza din pozitia plansa pentru tonifierea abdomenului si a muschilor oblici, apoi coapse si fesieri, cu sau fara gantere. Intre seriile de exercitii, dar si la sfarsitul orei se executa pozitii din yoga de intindere, reechilibrare si relaxare a coloanei si a grupelor musculare antrenate.

Exercitiile de Pilates lucreaza foarte eficient abdomenul si talia, fiind demonstrat ca aceasta metoda de antrenament este ideala pentru remodelarea acestei zone. In plus, prin exercitii Pilates se lucreaza eficient si zone-problema ale corpului, cum sunt coapsele – atat partea interna a coapsei cat si partea externa a coapsei se remodeleaza si se subtiaza foarte frumos cu ajutorul acestor miscari lente, controlate si foarte eficiente. Fesele – in special partea laterala a feselor – pot fi reconturate cu ajutorul exercitiilor de izolare pentru aceasta zona, avand efecte foarte bune.

Share on

Exercitii de pilates executate cu banda elastica pentru un plus de eficienta in remodelarea si imbunatatirea tonusului pentru intregul corp.

Share on

Exercitii de baza, executate foarte lent, pentru fiecare grupa de muschi in parte. Antrenamentul se executa atat in picioare cat si la saltea si cuprinde diferite tipuri de genuflexiuni, fandari, flotari, abdomene.

Share on

Exercitii de tonifiere pentru incepatori 2, atat cu greutati de 1 kg cat si cu greutatea corpului. Se lucreaza in picioare si la saltea.

Share on

Un program de tonifiere si dans care te face sa te simti frumoasa, puternica si feminina. Miscari fluide de dans, buna dispozitie si eficienta, toate intr-o formula speciala de mindfulness si bucurie a miscarii,

Share on

Work of Art – pentru ca ne modelam corpul ca pe o opera de arta atunci cand vrem sa devenim cea mai buna versiune a noastra.

Acest antrenament consta in exercitii pentru remodelare si tonus in care se lucreaza lent, in picioare si la saltea, atat cu greutati mici cat si cu greutatea corpului.

Share on

You’ve got this! – este un program de remodelare si tonus care se executa atat in picioare cat si la salteluta, menit sa iti transforme tot corpul in bine.

Exercitiile sunt compuse din miscari de baza, au nivel de intensitate incepator 2 si sunt ideale pentru clientele care vor sa isi imbunatateasca aspectul fizic si rezistenta sportiva.

Share on

In primele 30 de minute din ora vom lucra in picioare exercitii cu greutati mici pentru remodelare si tonus care te ajuta sa ai un corp suplu si sanatos, apoi ora continua la salteluta cu exercitii pentru spate, abdomen si fese.

Share on
Fă primii pași în lumea antrenantă a stepului cu mișcări dinamice specifice acestei discipline în care lucrezi bratele, picioarele, fesierii și abdomenul în ritm alert și vesel. Antrenamentul cuprinde 30 minute cardio,10 minute brate cu gantere de 1 kg,10 minute abdomene.
Share on
Un antrenament de tonifiere, dedicat exclusiv fesierilor si coapselor.
Share on
Antrenament cu tehnici din Pilates in care se lucreaza exclusiv abdomenul si fesierii.
Share on
Slim Down este un antrenament derivat din Pilates executat in intregime la saltea, care tinteste urmatoarele grupe musculare: abdomentul, fesele si coapsele.
Share on
Tops & Bottoms este un antrenament in care se lucreaza brate, spate, coapse si fese. Ideal pentru persoanele care petrec mult timp la birou si doresc sa isi imbunatateasca postura dar si sa isi remodeleze zona feselor si a coapselor, Tops and Bottoms este un antrenament eficient si placut. Exercitiile sunt lente, concentrate pe activarea corecta a musculaturii si folosesc mici accesorii pentru cresterea eficientei exercitiilor, pentru cliente care isi doresc acest lucru. Este un program accesibil clientelor incepatoare si foarte indicat in perioadele initiare de adaptare la efort, ajutand la cresterea rezistentei in orele de tonifiere si remodelare corporala. Miscarile din antrenamentul T&B sunt lente, nu au la baza o coregrafie complicata si sunt usor de parcurs, permitand clientelor incepatoare sa se concentreze asupra formei corecte de executie, intr-un ritm eficient.
Share on