logo
Fit at every age
Singurul Program din România Dedicat Exclusiv Femeilor de 60+ ani.

Antrenează-te într-un mediu prietenos și sigur cu exerciții special gândite pentru categoria ta de vârstă.
✅ Ai 8 ședinte de antrenament pe lună, a câte 50 de minute, în grup.
✅ Ești îndrumată de antrenori cu experiență.
✅ Tonifiază-ți musculatura, îmbunătățește-ți flexibilitatea și postura.

Durata: 30 de zile.
Preț: 155 RON
De ce să alegi acest program?
 • Pentu că înțelegi importanța menținerii unei rutine regulate de exerciții fizice.
 • Pentru că știi că activitatea fizică poate contribui la îmbunătățirea sănătății cardiovasculare, a densității osoase, a echilibrului și a coordonării, precum și a calității generale a vieții.
 • Pentru că, la Ladyfit, în cadrul programul Fit at Every Age, nu te vei simți intimidată de mediul tradițional al sălii de sport.
 • Pentru că te vei antrena cu traineri cu experiență care vor adresa cu grijă eventualele tale limitări fizice.
 • Pentru că îți înțelegem nevoile și am creat cel mai eficient pachet pentru tine, la cel mai mic preț al nostru.
Încă nu te-ai hotărât?
Citește părerile clientelor noastre!
Recenzii
 • "Particip la programul 'Fit at every age' de la sala LadyFIT și sunt extrem de impresionată de rezultatele pe care le-am obținut. Deși am trecut de vârsta de 60 de ani, acest program m-a motivat să-mi mențin o formă fizică excelentă și să-mi îmbunătățesc sănătatea generală. Instruitorii sunt extraordinari și adaptează antrenamentele pentru a se potrivi nevoilor și capacităților noastre. Mă simt mai puternică, mai flexibilă și mai energică ca niciodată! Recomand cu căldură acest program tuturor doamnelor de vârsta mea!"
  Elena D.
 • "Sunt o clientă fidelă a programului 'Fit at every age' de la LadyFIT și pot spune că este exact ceea ce am căutat. Îmi place faptul că antrenamentele sunt concepute special pentru nevoile noastre și se concentrează pe îmbunătățirea mobilității, flexibilității și rezistenței. Participând regulat la acest program, am observat o creștere semnificativă a nivelului meu de energie și o îmbunătățire a stării mele de spirit. Este cu adevărat o experiență minunată și o oportunitate excelentă de a îmbătrâni într-un mod sănătos și activ."
  Gabriela F.
 • "Programul 'Fit at every age' de la LadyFIT mi-a schimbat complet perspectiva asupra îmbătrânirii. În loc să mă simt descurajată de trecerea timpului, acum mă simt puternică, activă și plină de viață! Instruitorii sunt extrem de încurajatori și expertiza lor în fitness pentru vârstnici este remarcabilă. Participând la acest program, am reușit să-mi îmbunătățesc echilibrul, să îmi întăresc mușchii și să îmi sporesc mobilitatea. Sunt recunoscătoare pentru această oportunitate și nu pot să recomand acest program suficient de mult!"
  Viorica Z.
 • "Sunt atât de fericită că există un asemenea program la noi în țară! De când m-am alăturat programului 'Fit at every age' de la LadyFIT, mă simt mai activă și mai puternică ca niciodată. Instruitorii sunt extraordinari și mă simt în siguranță știind că antrenamentele sunt adaptate nevoilor noastre specifice. Am observat o îmbunătățire semnificativă a flexibilității mele și am câștigat mai multă încredere în abilitățile mele fizice. Recomand cu încredere acest program tuturor femeilor de vârsta mea care doresc să își mențină o viață activă și sănătoasă!"
  Ileana G.
Contactează-ne
0726 GETFIT (0726438348)
contact@ladyfit.ro
Urmărește-ne pe social media
©Copyright of LadyFIT Gym