Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Plata online

Selecteaza abonamentul dorit

Oferta speciala - 300 lei

abonament-oferta-speciala

Abonament ce include acces nelimitat timp de o luna de zile la antrenamentele LadyFIT, program de exercitii construit de Cori Gramescu, dieta personalizata conceputa de Cori si monitorizare zilnica prin whatsapp cu Cori . De asemenea, include acces la seminariile de nutritie predate de Cori si cantarire lunara cu analizatorul corporal Tanita.


Online Diet Coaching - 350 lei

online-diet-coaching

Programul de dieta personalizata si exercitii pentru acasa include un meniu personalizat creat de Cori in functie de varsta, inaltime, greutate, buget si preferinte alimentare, o luna de monitorizare zilnica prin whatsapp si program personalizat de exercitii pentru acasa. Costa 350 de lei pe luna si se considera ca are valabilitate de 30 de zile din momentul trimiterii dietei. Practic, ai o permanenta legatura cu Cori Gramescu cand ai nevoie sa iti raspunda la intrebari, sa te ajute sa navighezi situatiile mai speciale din viata ta (petreceri, nunti, mese in familie) si sa ai un regim perfect adaptat nevoilor tale.


Online suport - 200 lei

online-suport

Programul de suport de slabire include un meniu alimentar general, program de exercitii pentru acasa si acces pe un grup de whatsapp pe care Cori raspunde tuturor intrebarilor primite. Acest program este ideal pentru persoanele care doresc sa slabeasca si nu au neaparat nevoie de niste meniuri complet personalizate! Programul cu meniu general si exercitii include 10 modele de mese principale si gustari, exercitii pentru acasa si acces pe grupul de suport.


Abonament full access/an - 2000 lei

lady-fit-abonament-anual

Abonament full/an permite accesul nelimitat la orele de antrenament LadyFIT. Oferta include si o sedinta de cantarire profesionala pe luna, plan alimentar orientativ creat de Cori Gramescu si posibilitatea de inghetare a abonamentului timp de 30 de zile pe an, pentru perioada vacantelor.


Abonament full access/6 luni - 1185 lei

abonament-full-access-6-luni

Abonament full access /6 luni permite accesul nelimitat la orele de antrenament LadyFIT Promenada timp de 6 luni cu incepere din ianuarie 2019. Oferta include si o sedinta de cantarire profesionala pe luna, plan alimentar orientativ creat de Cori Gramescu si posibilitatea de inghetare a abonamentului timp de 15 zile, pentru perioada vacantelor.


Abonament full access/3 luni - 635 lei

abonament-full-access-3-luni

Abonament full access /3 luni permite accesul nelimitat la orele de antrenament LadyFIT timp de 3 luni cu incepere din ianuarie 2019. Oferta include si o sedinta de cantarire profesionala pe luna, plan alimentar general creat de Cori Gramescu si posibilitatea de inghetare a abonamentului timp de 7 zile, pentru perioada vacantelor.


Abonament full access/luna - 250 lei

abonament-full-access-1-luna-new

Abonament full access/luna - permite accesul nelimitat la orele de antrenament LadyFIT timp de o luna cu incepere din ianuarie 2019. Oferta include si o sedinta de cantarire profesionala pe luna


Abonament 8 intrari dimineata - 120 lei

abonament-dimineata-8-intrari

8 antrenamente la un pret special, ca sa incepi zilele cu energie si sport! Iar la noi diminetile dureaza pana la ora 15, cu abonamentul de 8 intrari dimineata ai acces la peste 45 de antrenamente in fiecare saptamana.


Abonament 12 intrari - 180 lei

abonament-12-intrari

12 ore de sport pe luna la LadyFIT. Poti participa la orice tip de antrenament doresti, atat dimineata cat si seara sau in weekend, iar daca nu reusesti sa efectuezi toate sedintele de antrenament si iti prelungesti abonamentul inaintea datei de expirare iti vei pastra si sedintele neefectuate.


Abonament 8 intrari - 150 lei

abonament-8-intrari

Vino de doua ori pe saptamana la sport, la orice antrenament doresti! Dimineata, in weekend sau seara, in functie de programul tau, noi te asteptam cu drag la sport! Iar daca ai avut o luna grea si nu ai reusit sa iti termini sedintele, fii fara grija! Le reportam daca iti prelungesti abonamentul inainte de expirarea acestuia.


Abonament 4 intrari - 120 lei

abonament-4-intrari

Ai 4 ore de antrenament la care poti veni oricand. Acest abonament este ideal pentru clientele care ajung rar la sala sau pentru prelungirea abonamentelor cu sedinte neefectuate.