Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Plata online

Selecteaza abonamentul dorit

Abonament full access/an - 2000 lei

lady-fit-abonament-anual

Abonament full/an permite accesul nelimitat la orele de antrenament LadyFIT. Oferta include si o sedinta de cantarire profesionala pe luna, plan alimentar orientativ creat de Cori Gramescu si posibilitatea de inghetare a abonamentului timp de 30 de zile pe an, pentru perioada vacantelor.


Abonament full access/6 luni - 1185 lei

abonament-full-access-6-luni

Abonament full access /6 luni permite accesul nelimitat la orele de antrenament LadyFIT Promenada timp de 6 luni cu incepere din ianuarie 2019. Oferta include si o sedinta de cantarire profesionala pe luna, plan alimentar orientativ creat de Cori Gramescu si posibilitatea de inghetare a abonamentului timp de 15 zile, pentru perioada vacantelor.


Abonament full access/3 luni - 635 lei

abonament-full-access-3-luni

Abonament full access /3 luni permite accesul nelimitat la orele de antrenament LadyFIT timp de 3 luni cu incepere din ianuarie 2019. Oferta include si o sedinta de cantarire profesionala pe luna, plan alimentar general creat de Cori Gramescu si posibilitatea de inghetare a abonamentului timp de 7 zile, pentru perioada vacantelor.


Abonament full access/luna - 250 lei

abonament-full-access-1-luna-new

Abonament full access/luna - permite accesul nelimitat la orele de antrenament LadyFIT timp de o luna cu incepere din ianuarie 2019. Oferta include si o sedinta de cantarire profesionala pe luna


Abonament 8 intrari dimineata - 120 lei

abonament-dimineata-8-intrari

8 antrenamente la un pret special, ca sa incepi zilele cu energie si sport! Iar la noi diminetile dureaza pana la ora 15, cu abonamentul de 8 intrari dimineata ai acces la peste 45 de antrenamente in fiecare saptamana.


Abonament 12 intrari - 180 lei

abonament-12-intrari

12 ore de sport pe luna la LadyFIT. Poti participa la orice tip de antrenament doresti, atat dimineata cat si seara sau in weekend, iar daca nu reusesti sa efectuezi toate sedintele de antrenament si iti prelungesti abonamentul inaintea datei de expirare iti vei pastra si sedintele neefectuate.


Abonament 8 intrari - 150 lei

abonament-8-intrari

Vino de doua ori pe saptamana la sport, la orice antrenament doresti! Dimineata, in weekend sau seara, in functie de programul tau, noi te asteptam cu drag la sport! Iar daca ai avut o luna grea si nu ai reusit sa iti termini sedintele, fii fara grija! Le reportam daca iti prelungesti abonamentul inainte de expirarea acestuia.


Abonament 4 intrari - 120 lei

abonament-4-intrari

Ai 4 ore de antrenament la care poti veni oricand. Acest abonament este ideal pentru clientele care ajung rar la sala sau pentru prelungirea abonamentelor cu sedinte neefectuate.