logo

Antrenamentele de nivel avansat sunt cele mai intense programe din orarul LadyFIT. Ele reprezinta o provocare pentru coordonare, viteza si stabilizarea necesare executarii acestor tipuri de exercitii.

Pentru a participa in bune conditii la antrenamentele de avansati este nevoie de rezistenta crescuta, de mobilitate ridicata si de coordonare si motricitate foarte bune. Pentru ca antrenamentele avansate se bazeaza pe miscari ample, executate in viteza si cu o succesiune coregrafiata de miscari, acestea sunt clase recomandate clientelor care vin constant la LadyFIT de cel putin 3 luni .

Antrenamentele de nivel avansat folosesc greutati semnificative, de cel putin 4 kg si un numar crescut de repetari executate rapid. De aceea, coordonarea si atentia sunt esentiale pentru clientele care participa la aceste categorii de antrenamente.

Pentru a putea executra in bune conditii o rutina de sport de nivel avansat trebuie urmate si antrenamente de stretching si cele care echilibreaza corpul si postura.

Nu uitati ca la fiecare abonament LadyFIT beneficiati la cerere de o sedinta personala de consiliere in antrenament alaturi de Cori Gramescu, pentru a avea cel mai bun mix de antrenamente, potrivit intocmai obiectivelor individuale.

Share on

Executate în săli de fitness în prezenţa unui instructor certificat INSANITY®, orele sunt fără echipament şi implică un antrenament foarte intens care vă va îmbunătăţi condiţia fizică în 60 de zile de participare săptămânală.

Bazat pe principiul MAX Interval Training, programul de exerciţii de slăbit combină intervale de maximă intensitate (2 minute) cu scurte perioade de relaxare (30 de secunde). Programul alternează intervale aerobice cu cele anaerobice, care consumă până la 1000 de calorii pe oră. Durata antrenamentului este de aproximativ 50 de minute.

Orele de Insanity® sunt destinate antrenării întregului corp, începând cu o încălzire foarte activă şi continuând cu patru runde intense, fiecare adresându-se unui element de fitness diferit. (Plyometrics & Speed ; Strength & Stability; Agility & Coordination; Abs & Core).

Prima rundă este un antrenament pliometric şi de viteză – în esenţă antrenament prin sărituri, în care muşchii trebuie să se forţeze la maxim în cel mai scurt timp posibil. Apoi ora se îndreaptă spre exerciţii de forţă şi echilibru, apoi vom avea exerciţii de agilitate şi coordonare, iar runda a 4-a va întări muşchii abdominali. Clasa se va încheia cu o rundă de efort maxim (Focus & Dig Deeper) şi stretching.

Share on

Exercitii pentru masa musculara si remodelare corporala cu greutati mari si bara cu discuri. O clasa complexa pentru cele care isi doresc sa isi depaseasca limitele si sa isi provoace corpul si mintea. Pentru ca pot!

Share on