logo

Ai facut primul pas la sala de sport si nu stii ce antrenamente sunt potrivite pentru tine?

Ei bine, antrenamentele pentru incepatoare sunt gandite sa te ajute sa lucrezi corect si eficient, sa activezi corect musculatura, sa duci miscarile pana la capat pentru mai multa eficienta si sa inveti sa respiri corect, pentru a-ti doza corect efortul.

Antrenamentele pentru incepatoare sunt gandite ca o suita de miscari de baza, fara coregrafie complicata si fara multa stabilizare biomecanica. Sunt exercitii usor de urmat corect, care te ajuta sa iti dezvolti corect musculatura. Ritmul de executie este moderat, nu sunt miscari complexe si de obicei se antreneaza doar cate un segment muscular pe rand.

Antrenamentele pentru incepatoare sunt de mai multe tipuri :

INCEPATOR 1

  • antrenamente pentru tonus si rezistenta la sol
  • antrenamente mixte, 30 de minute exercitii pentru imbunatatirea masei musculare  si 20 minute de cardio la final pentru activare metabolica
  • dance-aerobic / dans de o ora, fara impact si fara o intensitate ridicata
Share on

Programul cuprinde exercitii pentru muschii spatelui, bratelor, ai abdomenului, feselor, picioarelor, executate atat in picioare cat si la saltea. Se va lucra si cu caramizile de yoga care asigura un aliniament corect al corpului, scazand astfel tensiunea de la nivelul segmentelor corpului. Beneficiile acestei clase sunt: scaderea presiunii in zona lombara si a cefei si tonifierea musculaturii responsabile pentru o postura corecta.

Share on

O clasa la care invatam sa ne descoperim feminitatea, gratia, gingasia, la saltea si la “bara”, dar si sa ne “muncim bine” in mod deosebit coapsele si gambele, sa ne corectam postura, sa ne alungim gatul, sa ne intarim abdomenul, sa ne facem un spate mai frumos, sa ne destindem si sa ne luminam fata, iar cand plecam de la sala sa avem senzatia de “zbor”, pe care o creeaza balerinele pe scena.

Share on

Orice inceput e mai greu, dar alaturi de Dalanda totul pare mai vesel. Exercitii lente la sol pentru tonus si remodelare, de nivel incepator 1, care sa te imprieteneasca cu sportul si sa te ajute sa arati asa cum esti: puternica si frumoasa!

Share on

Exercitii de tonifiere la saltea urmate de 20 de minute de dance aerobic.

Share on

O ora de miscari inspirate de dance aerobic pline de energie, care te vor motiva, te vor ajuta sa intri in forma si sa te relaxezi.

Share on

Este un program de tonifiere la sol pentru intregul corp. Toate grupele musculare sunt lucrate cu exercitii create pentru incepatoare menite sa ne creasca rezistenta.

Share on

Exercitii cu salteaua inaltata (BEAM), pe un tempo moderat, pentru gratie, postura si musculatura frumos reliefata.

Share on

Clasicul antrenament de Pilates este excelent pentru clientele incepatoare sau care revin la sala dupa o pauza mai lunga.

Accentul cade mai ales pe dezvoltarea rezistentei fizice intr-o maniera blanda, dar constanta si se lucreaza tot corpul.

Vom lucra 25 de minute – exercitii in picioare si 25 de minute la saltea.

Share on

Antrenamentul cuprinde exercitii ce presupun contractia simultana a mai multor grupe musculare, combinate cu elemente de stretching si relaxare.

Exercitiile se adreseaza intregului corp si se realizeaza din pozitia culcat pe spate, pe o parte, sprijin pe antebrate, sau patrupedie. Foarte importanta este executarea corecta a miscarii, exercitiile fiind corelate cu respiratia, cu contractia eficienta a perineului si o pozitie corecta a bazinului si a coloanei vertebrale.

Pilates 360 este potrivit oricarei cliente indiferent de nivelul de rezistenta.

Share on

Pilates este un antrenament pentru tot corpul, care se executa in picioare timp de aproximativ 20 de minute, apoi la saltea si este bazat pe miscari controlate ale corpului. Pilates Slim este un antrenament gandit pentru remodelarea bratelor, coapselor si taliei cu ajutorul tehnicilor de Pilates.

Pilates Slim este adaptat in asa fel incat sa se execute si cu mici accesorii care sporesc eficienta exercitiilor si se bazeaza pe izolarea diferitelor grupe de muschi prin exercitii speciale, pentru rezultate mai rapide.

Exercitiile de Pilates lucreaza foarte eficient abdomenul si talia, fiind demonstrat ca aceasta metoda de antrenament este ideala pentru remodelarea acestei zone. In plus, la ora de Pilates Slim se lucreaza eficient mai ales zone-problema ale corpului, cum sunt coapsele – atat partea interna a coapsei cat si partea externa a coapsei se remodeleaza si se subtiaza foarte frumos cu ajutorul acestor miscari lente, controlate si foarte eficiente. Fesele – in special partea laterala a feselor – pot fi reconturate cu ajutorul exercitiilor de izolare pentru aceasta zona, avand efecte foarte bune.

Pilates Slim este un antrenament indicat oricarei cliente, indiferent de nivelul de rezistenta la care se afla. Clientele incepatoare isi dezvolta treptat rezistenta prin exercitii lente si blande, pe cand clientele care vin deja de cateva luni la sala isi pot imbunatati aspectul fizic prin corectarea anumitor proportii nefericite si beneficiaza de pe urma exercitiilor Pilates pentru ca isi imbunatatesc mobilitatea si flexibilitatea, isi echilibreaza corect articulatiile si obtin un aspect longilin si feminin al musculaturii. Toate exercitiile se pot lucra si cu saculeti de glezna, pentru un plus de eficienta.

Share on

Un program cu benzi pentru postura, spate si brate.

Share on

Un program de pilates contemporan pentur tot corpul, gandit pentru clientele incepatoare care doresc sa aiba un parcurs sanatos si eficient la sala.

Share on

Up and Down Pilates – exercitii de pilates pentru intregul corp, in care lucrezi spatele si bratele cu greutati mici si apoi ora continua cu exercitii la saltea penru picioare si abdomen.

Share on

Programul incepe cu 30 de minute de exercitii de remodelare si tonifiere la saltea, inspirate din Pilates si in care se lucreaza cu greutatea corpului exercitii de baza (abdomen, spate, coapse) si continua cu 20 de minute de dans si voie buna pentru energie, slabire si tonus.

Share on

Program executat la saltea, destinat remodelarii siluetei prin subtierea taliei, definirea bratelor si abdomenului, picioarelor si feselor, cu miscari usoare, executate lent, intr-o maniera blanda, chiar distractiva, si accent pe corectitudinea executiei si pe respiratie.

Share on

In timpul acestui antrenament vom lucra timp de 30 de minute exercitii pentru remodelarea feselor, coapselor si a abdomenului apoi 20 de minute de cardio usor pentru slabire.

Share on