logo

Antrenamentele de nivel mediu sunt gandite pentru a dezvolta motricitatea, coordonarea, stabilizarea si viteza pentru a ne modela corpul, a ne ajuta sa slabim si sa ne imbunatatim nivelul de rezistenta de fitness.

Pentru clientele care isi doresc sa slabeasca sau sa isi remodeleze corpul, recomandarea noastra este ca dupa 7 saptamani la LadyFIT sa introduca in programul saptamanal de antrenament o ora de nivel intermediar pentru a continua sa obtina rezultatele dorite.

Categoria de antrenamente de nivel intermediar este impartita in 2 – intermediar 1 (programe de tranzitie de la nivelul  incepator la mediu, bazate pe coregrafie simplificata si numar moderat de exercitii si repetari, pentru a ajuta clientele sa execute corect miscarile si sa isi creasca in mod eficient rezistenta) si intermediar 2 (programe de antrenament mai complexe, care necesita si coordonare si motricitate, dar si rezistenta).

Antrenamente de nivel intermediar 1

  • Resistance  – sunt programe pentru cresterea tonusului muscular – exercitii care stimuleaza dezvoltarea masei musculare, prin exercitii cu greutati de 2-3 kilograme, exercitii cu greutatea corpului si exercitii efectuate la sol. Indiferent ca va doriti doar sa obtineti tonus muscular sau doriti sa si slabiti, aceste programe de rezistenta trebuie sa se regaseasca saptamanal in programul de antrenament pentru a avea un metabolism activ si un substrat muscular eficient in procesele de remodelare corporala .
  • Intervale cardio – sunt programe in intervale de intensitate in care elementele cardio dinamice alterneaza cu exercitii de rezistenta efectuate cu greutatea corpului sau cu greutati mici. Sunt programe mixte de antrenament care se recomanda in special clientelor care doresc sa slabeasca .
  • Cardio resistance –  sunt exercitii cardio in care se adauga un plus de eficienta prin folosirea greutatilor mici pe durata orei, pentru un plus de intensitate si eficienta. Orele de cardio resistance se recomanda clientelor care doresc sa slabeasca fara pierderi substantiale de masa musculara.
Pentru  o personalizare corecta a programului de sport, la nivelul intermediar este nevoie sa luati legatura cu Cori Gramescu , pentru ca inclusiv in procesele de slabire este nevoie de perioade in care ne concentram asupra dezvoltarii masei musculare, dupa cum si in programele de tonifiere este uneori nevoie de perioade in care sa facem cardio mai mult pentru a obtine rezultatele dorite.  La LadyFIT fiecare clienta are inclusa in abonamentul la sala o sesiune de consiliere pentru sport cu Cori in care i se va recomanda o schema de antrenamente optime pentru obiectivul ales.
Share on

Un antrenament pentru tonifiere, slabire, rezistenta si remodelarea picioarelor, coapselor si feselor, in care vei folosi gantere, step si exercitii cardio moderate.

Share on

Antrenament HIIT dinamic, distractiv, ce consta in 31 de runde a cate 40 de minute de antrenament si 20 de secunde de odihna activa . Exercitiile vizeaza grupe musculare diferite, care alterneaza pe toata durata orei. Datorita efectului metabolic generat de acest antrenament vei consuma si mai multe calorii timp de 24 de ore dupa sala.

Share on

Antrenamentul BODYSHRED este un antrenament metabolic pentru tot corpul, utilizand mai multe tehnici moderne de antrenament (circuit, interval HIIT, superseturi, PHA, pliometrie, antrenament functional).

Se foloseste greutatea corpului si gantere mici si medii.

Protocolul de antrenament este de 3-2-1. Fiecare runda este compusa din 3 minute de rezistenta, 2 minute de cardio, 1 minut de abdomene considerat si pauza activa.

Share on

Brazilian Butt este un program de exercitii de tonifiere, de nivel 3, care e gandit sa remodeleze zona feselor, soldurilor si a taliei, mai precis: ridica si bombeaza fesele, te scapa de colaceii de grasime inestetici de pe talie si de pe solduri si subtiaza coapsele.

Este o clasa de tonifiere si remodelare, se lucreaza prima parte in picioare cu gantere de 1 pana la 4 kg (in functie de nivelul de rezistenta al fiecareia), iar apoi la salteluta.

Share on

Ti-am pregatit un program de exercitii cardio de nivel intermediar 1, concepute special pentru slabirea accelerata si de durata. O ora care te va ajuta sa scapi de grasimea nedorita de pe corp prin exercitii aerobice prietenoase si eficiente

Share on

Un program in care iti “sculptezi” corpul cu dalta magica (Chisel) a Dalandei – exercitii de remodelare si tonus cu greutati executate pentru toti muschii corpului, in picioare.

Share on

DreamBody este un antrenament pe intervale de intensitate, in care exercitiile cu greutati de 1-2 kg pentru abdomen, brate, umeri si spate alterneaza cu exercitii cardio pentru trenul inferior.

Share on

Energy Vibes este o combinatie irezistibila de dans cu tae bo pentru energie, slabire si super vibe a la Cristina.

Share on

Fit Combat – este un antrenament fara accesorii, alcatuit din miscari de kickbox, combinate cu pasi de aerobic ssi exercittii de fitness.

In prima parte, se predau miscarile de baza din kickboxing, intai pentru brate, apoi tren inferior si core.

Partea fundamentala consta in combinatia acestor miscari cu pasii de aerobic si exercitiile de fitness, incadrate cu interludii de cardio: sprinturi, knee-ups etc.

Share on

Program de remodelare cu greutati, pe step, in care se lucreaza toate grupele musculare mari, exercitii de tonifiere pe step, 10 minute de exercitii cu gantere pentru brate si spate, apoi exercitii pentru abdomen si talie la sol.

Share on

Un program de remodelare si tonus de nivel intermediar. Toata ora se lucreaza lent pentru crearea unor proportii armonioase si cresterea tonusului muscular.

Share on

Cand esti fit and amazing. O combinatie super hot si eficienta de exercitii pentru remodelare cu bara cu discuri urmate de 30 de minute de exercitii cardio pe step.

Share on

O clasa cardio in adevaratul sens al cuvantului, conceputa pentru accelerarea slabirii si dezvoltarea rezistentei cardio. Vei lucra cu greutatea corpului si vei simti cu adevarat cat de extraordinara esti!

Share on

O clasa aerobic power inspirata de anii 80, cu toata muzica si vibe-ul aferent. Super energie si super exercitii cardio pentru un corp frumos si suplu

Share on

Progressive Fit – exercitii care pornesc de la miscari de baza si la care la fiecare set se adauga mici elemente care cresc eficienta miscarilor. Un antrenament eficient si provocator pentru remodelare corporala si tonus imbunatatit.

Share on

Un antrenament de dans care o sa te electrizeze!

Share on

Step Plus – combinatia perfecta dintre greutati mici si exercitii aerobice pe step, un program aerobic ideal slabire si remodelarea bratelor si spatelui.

Share on

Strength and harmony – este un program de remodelare si reechilibrare posturala cu greutati mici pentru tot corpul, in care vei executa miscari de baza dar foarte eficiente pentru a-ti construi un corp frumos si ferm.

Share on

Este un antrenament de tip circuit in care lucram tot corpul pe step, cu greutati de 4 kg. Intens, funcțional si amuzant de aceea este The Wow Factor!

Share on