logo

Antrenamentele de nivel mediu sunt gandite pentru a dezvolta motricitatea, coordonarea, stabilizarea si viteza pentru a ne modela corpul, a ne ajuta sa slabim si sa ne imbunatatim nivelul de rezistenta de fitness.

Pentru clientele care isi doresc sa slabeasca sau sa isi remodeleze corpul, recomandarea noastra este ca dupa 7 saptamani la LadyFIT sa introduca in programul saptamanal de antrenament o ora de nivel intermediar pentru a continua sa obtina rezultatele dorite.

Categoria de antrenamente de nivel intermediar este impartita in 2 – intermediar 1 (programe de tranzitie de la nivelul  incepator la mediu, bazate pe coregrafie simplificata si numar moderat de exercitii si repetari, pentru a ajuta clientele sa execute corect miscarile si sa isi creasca in mod eficient rezistenta) si intermediar 2 (programe de antrenament mai complexe, care necesita si coordonare si motricitate, dar si rezistenta).

Antrenamente de nivel intermediar 2

  • resistance – antrenamentele din categoria resitance intermediar 2 stimuleaza cresterea masei musculare pentru un plus de tonus si definire. Se folosesc greutati mai mari (4-5 kg, kettlebells)  si miscari cu greutatea corpului menite sa stimuleze cresterea tonusului muscular si a calitatii musculare.  Pentru clientele care au de slabit si au un nivel de rezistenta bun, aceste ore nu trebuie sa lipseasca din programul saptamanal de sport. Pentru clientele normoponderale care doresc sa isi imb unatateasca tonusul muscular, clasele de resistance 2 trebuie combinate cu resistance 1 si o ora de cardio resistance pe saptamana.
  • Intervale cardio 2 este o ora cardio in care exercitiile cardio dinamice alterneaza cu exercitii rapide si intense cardio, pentru o activare metabolica suplimentara. Pentru ca necesita viteza si coordonare, aceste exercitii au nevoie de o masa musculara bine reliefata pentru a nu suprasolicita corpul. Daca doriti sa slabiti, este recomandat sa aveti cate o ora de intervale cardio pe saptamana, dar fara a face abuz de antrenamente super intense. Nu uitati ca slabirea se intampla in primul rand prin dieta, sportul are doar un rol de sustinere metabolica. Daca faceti constant miscare si nu slabiti, problema este in bucatarie, nu la sala de sport.
  • HIT – High intensity training, in care portiunile cardio din ora alterneaza cu exercitii de rezistenta executate cu greutati pentru a duce organismul intr-o zona ridicata de puls si solicitare metabolica. Sunt recomandate atat clientelor care doresc sa slabeasca, cat si celor care doresc sa aiba tonus muscular si sa isi remodeleze corpul.
Pentru  o personalizare corecta a programului de sport, la nivelul intermediar este nevoie sa luati legatura cu Cori Gramescu , pentru ca inclusiv in procesele de slabire este nevoie de perioade in care ne concentram asupra dezvoltarii masei musculare, dupa cum si in programele de tonifiere este uneori nevoie de perioade in care sa facem cardio mai mult pentru a obtine rezultatele dorite.  La LadyFIT fiecare clienta are inclusa in abonamentul la sala o sesiune de consiliere pentru sport cu Cori in care i se va recomanda o schema de antrenamente optime pentru obiectivul ales.
Share on

CORE DE FORCE ® este mult mai mult decât o clasă tipică cardio. Este un antrenament specializat, axat pe core-ul / abdomenul interior, inspirat din artele marțiale mixte mondiale. Deoarece este executat pe interval de timp si nu pe numar de repetari sau coreografie, antrenamentul poate fi executat atat de clientele incepatoare, cat si de cele avansate.

Prima parte MMA (mixed martial arts) – cuprinde miscari combinate inspirate din MMA. Impartite in runde de 3 minute de punching, kicking, si jabbing, aceste miscari din Box, Kickboxing și Muay Thai dizolva grăsimea, cresc rezistenta si întăresc si definesc abdomenul.

Partea a 2-a FIGHT CONDITIONING – cuprinde exercitii de fitness cu greutatea corpului. Veți executa exercitiile folosind propria greutate corporala pentru rezistență, eliminând necesitatea unor echipamente suplimentare.

Partea a 3-a MMA PLUS: La exercitiile din prima runda vom adaunga pentru un plus de forta si rezistenta, cate un exercitiu bonus.

Cardio Spikes – exercitii de tranzitie dintre seturi si runde. Căutați exercitii pentru arderea finala a caloriilor? Le-ati gasit. Aceaste exercitii de maxima intensitate cardio vă vor atinge limitele pentru rezultate definitive.

Program marca Beachbody.

Share on

Exercitii cardio cu greutatea corpului in care se lucreaza cu gantere de 1 kg si intensitatea este de nivel 3 (intermediar 2).

Share on

O ora de exercitii aerobice cu gantere de 1 kg in care se lucreaza tot corpul in mod dinamic.

Share on

More & More este un antrenament de tonifiere cu greutati in picioare si la saltea. Avem 8-9 exercitii de baza, lucrate pe grupe musculare mari si mici, pentru picioare, fesieri, brate, spate, abdomen, talie. Fiecare exercitiu va fi executat in 4 feluri diferite, cate 20 repetari din fiecare.

Share on

Exercitii cu greutati de 3 si 4 kg (si/sau kettlebells) pentru un corp remodelat si armonios. Exercitiile vor fi executate lent, si iti vor transforma complet corpul.

Share on

Exercitii cardio cu greutatea corpului, pentru slabire si o provocare permanenta spre mai bine si mai frumos.

Share on

Shaper FIT este un program de remodelare si tonus pentru abdomen si fese. Au dar wow, am putea spune, pe fundalul acelui atat de cunoscut “Continua!” al Paulei.

Share on

O ora de exercitii aerobice de nivel intermediar, menite sa creeze activarea metabolica necesara procesului de slabire (Steady Cardio).

Share on

Tabata – 9 runde a cate 4 minute fiecare executate astfel: 2 exercitii fiecare / 4 seturi/ 20 sec work-10 sec rest. Se vor lucra toate grupele musculare folosind greutatea propriului corp.

Ce se întâmplă în corpul tău în timpul, dar mai ales după antrenamentul Tabata? Apare efectul POC (Post Oxigen Consumption), adică nevoile crescute de oxigen ale corpului tău în timpul antrenamentului necesită un consum caloric considerabil pentru a fi satisfăcute. Practic vei continua să consumi mai multe calorii în timpul zilei, prin simplul fapt că faci activităţile tale obişnuite. Efectul POC durează până la 12 ore după sesiunea de antrenament.

Avem progresie si regresie pentru fiecare exercitiu, astfel incat, acest antrenament poate fi efectuat atat de clientii intermediari cat si de cei avansati.

Share on

Transform este un antrenament marca Beachbody, cardiovascular dinamic pe trei niveluri, care utilizează o varietate de metode de antrenament pentru antrenamentul complet al întregului corp.

Avem asa: 20 minute tonifiere cu greutati mari si 30 minute inerval cardio pe step fara greutati.

Share on