logo
Eu sunt Dalanda, la origine din Guineea și am venit în România în 2007. De mică am iubit sportul, am făcut atletism de performanță, maraton, unde am participat la concursuri regionale și școlare până în anul 1997. Apoi am făcut cursuri de dans tribal timp de 4 ani într-un grup de balet numit “Balet sanke” îndrumat de Jeanne Makole. Tot din 2007 am predat dans african tradițional la LadyFIT timp de 5 ani, după care am urmat cursuri de specializare, workshopuri în fitness aerobic și personal training. Din 2007 până azi predau ore de grup aerobic și dans afro la Ladyfit.

Sunt un om care lucrează cu iubire și pasiune, sunt carismatică și foarte respectuoasă cu persoanele din jurul meu. Îmi place muzica (tare) și am multă energie pe care îmi place să le-o transmit și clientelor mele.

Clasele mele sunt intense pe ritm rapid, pun accent pe îmbunătățirea sănătății cardiovasculare, dezvoltarea mușchilor mari și a coordonării, creșterea forței și binențeles pe slăbire. Chiar dacă antrenamentele mele sunt grele, voi fi lângă ține să te încurajez și să te ajut să îți depășeșți limitele și să obții rezultatele pe care ti le dorești.
Share on