Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Loredana

Odată clientă a sălii LadyFIT, Loredana este astăzi una dintre instructoare. ”Am avut emoții mari înainte să predau prima mea oră aici fetelor cu care, până atunci, lucrasem cot la cot”, spune ea.

La 20 de ani, Loredana Orza a intrat pentru prima dată într-o sală de sport din cartierul în care locuia. Curiozitatea a împins-o acolo și prima impresie a fost puternică: locul avea tot felul de aparate, iar antrenoarele arătau bine, erau energice și voioase. Așa că a continuat să revină și să încerce tot ce se putea.

Când a început antrenamentele într-o sală nouă, unde predau doar două fete, a apărut și ocazia ca Loredana să vadă ce înseamnă să arăți oamenilor cum se fac corect exercițiile fizice. ”Într-o zi, una dintre ele m-a rugat să-i țin locul. Mă felicita mereu pentru cum lucrez la clase. Atunci mi-a încolțit în minte ideea că aș putea să fac asta permanent, dar nu eram încă pregătită să o și concretizez”, spune ea.

Ceea ce a împins-o spre sala de sport pentru prima dată a fost dorința de-a avea un corp modelat. Apoi, când a început să se confrunte cu tot felul de probleme de sănătate, sportul i-a venit în ajutor și, astfel, a devenit o practică de zi cu zi. Loredana crede că și pentru fetele din jurul ei motivațiile sunt asemănătoare: vrei să ai un corp mai arătos, apoi îți dai seama de beneficiile pentru sănătate, pe termen lung și, în cele din urmă, devine obișnuință și plăcere.

Orele preferate ale Loredanei sunt cele de tonifiere și, în special, Pilates. Dorința ei este ca oamenii să vină cu drag la antrenamentele pe care le ține. ”Îmi plac oamenii care zâmbesc și dacă ajung să facă asta și cu ajutorul meu, pentru că le place clasa sau muzica ori rezultatul obținut, eu mă declar mulțumită”, spune Loredana.

Când a început să predea, recent, la LadyFit, a avut emoțiile cele mai mari pentru că timp de aproape patru ani Loredana a fost clientă a sălii. ”Mi s-a părut ciudat să le predau fetelor cu care, atâta vreme, am lucrat cot la cot. Însă ele m-au primit cu brațele deschise și pentru asta le mulțumesc.”

Loredana a absolvit cursurile Academiei de Pilates Move On și modulul Ultimate Pilates a lui Cori Grămescu.

coach-loredana