logo
Eu sunt Loredana, sunt instructor aerobic fitness de 8 ani, iar pentru mine sportul este o plăcere și asta încerc să transmit mai departe. Îmi doresc să împrietenesc cât mai mulți oameni cu deprinderea cursivă în a integra mișcarea în stilul lor de viață.

Clasele pe care le predau sunt menite a fi de o intensitate moderată, tocmai pentru a putea reuși să introduc cât mai multă conștientizare asupra mișcărilor corpului și a respirației, pentru a putea avea rezultate pozitive, constante și pe un termen cât mai lung.

Sportul nu este despre durere extremă și sacrificii permanente, atâta vreme cât îți dorești un corp sănătos, frumos, conform definiției pe care singur ți-o creezi și o minte conștientă, în sinergie deplină cu întregul organism. Mișcarea poate fi eficientă pentru obiectivele setate și fără a simți că te epuizezi. Trebuie doar să fii atent și înțelegător cu întregul corp și să-l susții în călătoria permanentă spre cea mai bună variantă.

Înainte de a descoperi aerobicul și fitnessul, m-am licențiat în Jurnalism/comunicare scrisă și am avut un traseu profesional diferit de cel de acum, care m-a ajutat să aleg mai conștient și să adaptez mai bine noul domeniu, descoperit acum 8 ani.

Specializarea mea principală, acreditată național și internațional, este în Pilates, absolvind cursurile Academiei de Pilates. Este o practică body&mind pe care o integrez și în celelalte cursuri pe care le predau, pentru că aduce beneficii atât calității musculare, cât și posturii și respirației echilibrate. Alte cursuri și workshop-uri absolvite ar fi: C-Core, Pilates Pregnancy, dans, balet, aqua, aerobic, interval, care mă ajută să structurez clase cât mai complete și blânde, pentru o gamă largă de participanți, de toate vârstele și pregătirile sportive. Pot fi partenerul care te introduce în lumea mișcării sau te pot ajuta să o conștientizezi și să o îmbunătățești pe cea deja existentă.

Muzica și starea de bine pe care încerc să o transmit clienților, în timpul petrecut alături de ei, schimbul de energie pozitivă, mă ajută să tratez sportul nu doar ca pe un job, ci ca o parte frumoasă din viață, iar asta mă motivează să le ofer cât mai mult suport.
Share on