logo
Eu sunt Marcela si mi-a plăcut de mică, de foarte mică, mișcarea și muzica armonioasă. Cred că dacă părinții mei ar fi conștientizat din timp faptul că acestea erau daruri din cer pentru mine, m-ar fi putut ajuta să fac performanță în aceste două domenii. Însă ei, fiind oameni simpli, obișnuiți cu truda câmpului și cu creșterea animalelor, m-au îndrumat spre o carieră pedagogică, urmând ca circumstanțele vieții să mă conducă spre o carieră juridică, interesantă pentru intelect, dar nesatisfăcătoare pentru sufletul meu dornic de dreptate, adevăr, frumos… și de mișcare!

Apoi, la momentul potrivit (cu mai mult de 10 ani în urmă) mi-a fost scoasă în cale sala Ladyfit Gym, cea care urma să îmi devină a doua casă. O sală unică în București, cred eu, prin conceptul său, este locul meu de suflet!

Antrenamentele mele sunt blânde, eficiente, concentrate pe dezvoltarea mobilității și a flexibilității, cu accent pe mușchii mici și întărirea articulațiilor. Prin aceste clase, încerc cu mult drag și pasiune, să aduc un strop de sănătate fizică și bucurie sufletească celor care au dorința să vină la antrenamentele mele, pentru ca împreună să experimentăm BUCURIA MIȘCĂRII!
Share on