Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Marcela

Sunt Marcela Petridean şi încă din fragedă copilărie, bucuria mea este mişcarea, dar nu orice gen de mişcare, ci aceea în componența căreia intră graţia, delicateţea, gingăşia, toate atribute ale feminităţii, pe care niciuna dintre noi nu ar trebui să le piardă.

Consider că o femeie este cu adevărat puternică nu atunci când devine tot mai masculinizată, ci atunci când devine tot mai feminină prin cultivarea acestor atribute, deoarece doar atunci ea rămâne ceea ce este: femeie.

Feminitatea nu exclude forţă, precizia, eficientă, doar că le imprimă o notă distinctă, o notă în care predomină rafinamentul, supleţea şi eleganța în gândire, în vorbire, în atitudine.

Indiferent că împărtăşeşti sau nu această viziune proprie, eu ştiu că pot să te ajut să te regăseşti pe ţine însăţi în propriul corp, în propriul suflet, şi să te bucuri de aceste daruri cultivând neîncetat frumusețea ta fizică şi spirituală odată cu trecerea timpului, astfel încât să poţi spune: „Simt că întineresc!”.

Şi da, dacă îmi permiţi, voi fi alături de ţine şi când îţi va fi mai bine, dar şi în momentele tale mai dificile, ca să te ajut să înveţi să stai cu spatele mai drept, să-ţi întinzi mai eficient coloana vertebrală şi toate articulaţiile, să-ţi tonifiezi şi să-ţi modelezi mai frumos, mai suplu, mai feminin musculatura întregului corp, să scapi de durerile tale de spate şi de proasta dispoziţie prin pilates, yoga, gentle fitness, balet, să te laşi pătrunsă de o muzica înălţătoare pentru spirit, să fii o lumină şi o bucurie pentru cei din jurul tău, să ajungi să stai în „sfoară” şi când anii tăi vor fi mulţi, cu sau fără nepoţei, să fii senină şi zâmbitoare.

Voi fi aici să facem împreună toate aceste lucruri frumose şi benefice pentru corpurile, minţile şi sufletele noastre. Te aştept la fiecare oră cu multă, multă dragoste!

Activitate profesională

1981 – Am absolvit Liceul pedagogic din Blaj, jud. Alba, începându-mi activitatea în învăţământ ca învăţătoare;

1988 – 2011 – După absolvirea Universităţii Babeş- Bolyai – Cluj-Napoca, Facultatea de Drept, am lucrat în domeniul juridic;

2011 – Am hotărât că este important şi necesar să efectuez o reconversie profesională şi să renunţ la domeniul juridic în favoarea începerii instruirii şi activării în domeniul sportului pentru amatori. În iunie am obţinut certificare în metoda Ultimate Pilates, level 1, în cadrul primei sesiuni de certificare în metoda Ultimate Pilates by Cori Grămescu (trademark OSIM), susţinută la Bucureşti de Cori Grămescu. Am continuat să aprofundez cunoştinţele dobândite în vederea începerii activităţii de instructor;

2012 – Am început activitatea de instructor la „LadyFIT – first gym for delicate women”; participarea în cadrul perfecţionării profesionale la workshop-ul PortDeBras, level 1 şi workshop-ul de Yoga, organizate de Fitness Scandinavia şi susţinute de Julio Papi;

2013 – certificare în metoda Ultimate Pilates by Cori Grămescu, level 2; începerea cursurilor de balet pentru adulţi, anul 1, la Şcoala de balet „Giuliana” Bucureşti.

marcela