logo
Eu sunt Oana și cred într-un stil de viață sănătos, în disciplină și organizare și cred că oricine poate fi fericit dacă (în primul rând) este fericit cu corpul său.

Deși mi-am început cariera în domeniul juridic, ca avocat apoi antreprenor, mi-am transformat pasiunea pentru fitness în profesie, în 2011 când m-am mutat în Statele Unite. Totul a început din dorința de a-mi transforma corpul, de a mă simți bine în pielea mea, și astfel am căutat să descopăr cele mai eficiente antrenamente și să învăț să lucrez cât mai corect. M-am înscris la cele mai renumite școli de fitness din SUA (NASM – Național Academy of Sports Medicine și AFAA – Athletics and Fitness Association of America), unde de-a lungul anilor am obținut numeroase certificări internaționale și naționale de antrenor personal și de grup, precum: P90X, Piloxing, Tabata, Insanity, Bodyshred by Jillian Michaels etc.

Am ales LadyFIT Gym ințial din postura de client, înainte să plec în SUA, iar când m-am întors în țară, m-a ales ea pe mine ca antrenor, în 2016. De atunci predau aici și am rămas pentru acest colectiv minunat, pentru colege, pentru cliente care mi-au devenit prietene și pentru libertatea oferită în dezvoltarea antrenamentelor noi.

Mi-a plăcut atât de mult tot ceea ce am învățat, ceea ce am aplicat asupra propriului corp și rezultatele pe care le-am obținut, încât mi-am propus să împart aceste cunoștințe și cu persoanele din jurul meu. Am ajutat peste 200 de femei să ajungă la greutatea dorită, să își contureze corpul și să își recapete încrederea în sine, dar cel mai important, să iubească sportul la fel de mult ca mine.
Share on