logo

In octombrie 2009 a fost infiintat LadyFIT Gym, un club de group fitness cu antrenamente create doar pentru femei. In centrul ideii initiale a clubului se afla ideea de feminitate in fitness, obiectivul tuturor claselor de antrenament predate la LadyFIT fiind dezvoltarea unei siluete feminine, armonioase din punct de vedere biomecanic si estetic prin exercitii cu greutatea corpului si cu mici accesorii de fitness.

Cori Gramescu, fondatoarea clubului, si-a inceput cariera in sportul pentru amatori din dorinta de a gasi o solutie de antrenament cu greutatea corpului care sa o motiveze suficient incat sa faca din asta un stil de viata, intr-o perioada cand in Bucuresti existau mai ales sali de fitness cu aparate. Incepand cu 2005 ea a predat Pilates, fiind una dintre primele promotoare ale acestei discipline in Romania si a facut apoi formari profesionale cu multe dintre starurile industriei internationale de group fitness pentru a-si completa cunostintele in domeniul group fitness-ului feminin.  Constientizand nevoia de diversitate in antrenament pentru rezultate bune in fitness, slabire si relaxare, Cori a conceput orarul LadyFIT ca pe un ecosistem de fitness. Practic, LadyFIT reprezinta un mediu in care toate nevoile de antrenament ale clientelor noastre sunt acomodate si servite prin cele peste 45 de tipuri distincte de antrenament.

Nevoile de antrenament ale femeilor se refera la exercitii pentru imbunatatirea tonusului muscular prin antrenamente de rezistenta, exercitii aerobice pentru cresterea rezistentei cardiovasculare si optimizarea compozitiei corporale, exercitii functionale si in intervale de intensitate pentru activarea de lunga durata a metabolismului, exercitii de mobilitate pentru postura sanatoasa si exercitii pentru relaxare activa .  De aceea, in cele peste 120 de ore de antrenament care se efectueaza saptamanal la LadyFIT urmarim sa acoperim toate aceste tipuri de obiective de fitness.

Instructorii din echipa LadyFIT sunt uniti de aceeasi energie pozitiva si cred cu totii ca puterea de a ne construi o viata sanatoasa si frumoasa sta in mainile noastre. Ne-a adus laolalta pasiunea pentru sport, caci majoritatea dintre noi nu are un background profesional in sport. Suntem avocate, economiste, juriste, antreprenori, sociologi sau profesoare, dar am ales sa ne construim o cariera in sportul pentru amatori din pasiunea pentru sport, pentru sanatate si frumusete. Am facut cu totii sute de ore de pregatire profesionala in group fitness, am muncit pentru a intelege care este esenta sportului pentru femei si am ales acest drum din pura pasiune. Speram ca asta se vede in orele noastre, in intelegerea pe care o avem fata de clientele noastre care muncesc la sala ca sa isi indeplineasca visele si obiectivele de fitness.

LadyFIT este un  loc aparte, in care atmosfera, instructorii si calitatea antrenamentelor pe care le predam au strans impreuna peste 30.000 de cliente incepand cu 2009. Ne-am concentrat ca la LadyFIT sa oferim la cel mai inalt nivel antrenamente diversificate, inovatoare si mereu provocatoare, sa avem grija de clientele noastre si sa le oferim rezultatele dorite. Cumva, in toti acesti ani clientele au trecut cu vederea spatiul mai modest pentru vestiare (datorita amplasarii ultracentrale a cluburilor LadyFIT, din pacate spatiile disponibile nu sunt tocmai generoase) dar au apreciat grija noastra pentru curatenie, pentru a crea o atmosfera agreabila si pentru a le oferi mereu informatii despre alimentatie si antrenament. Avem grija sa nu aglomeram clasele dincolo de limita recomandata pentru buna desfasurare a exercitiilor si tinem cont de feedback-ul primit de la clientele noastre atunci cand construim programul de exercitii. Nu avem conditii perfecte, dar avem grija sa avem mereu aport corect de aer proaspat, sa fie salile si saltelele curate si calitatea antrenamentelor noastre sa compenseze orice vestiar mai luxos. Faptul ca avem cliente care inca ne viziteaza constant inca din 2008 ne face sa fim increzatoare in calitatea serviciilor noastre.

Incepand cu 2018 la LadyFIT fiecare clienta beneficiaza lunar de o sedinta de consiliere cu Cori Gramescu in care i se creaza un program personalizat de antrenamente in concordanta cu obiectivele de fitness, nivelul de rezistenta fizica, timpul disponibil pentru sport si astfel LadyFIT devine o solutie completa pentru fitness care include cea mai generoasa selectie de antrenamente de group fitness din Bucuresti, program de consiliere pentru antrenamente si, din iulie 2018, un program de coaching pentru dieta si slabire creat de Cori Gramescu .

LadyFIT inseamna o solutie completa, personalizata, de antrenament si planuri alimentare create pentru obiectivele asumate, preferintele alimentare si restrictiile de program ale clientelor noastre. Este o imbinare fericita intre diversitatea antrenamentelor, inovatia programelor de dieta, personalizarea exercitiilor si grija intregii echipe de antrenori pentru clientele noastre .

Share on