Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Despre noi

Ce îţi oferim?/ Ce dotări ai la dispoziţie?

Sala a fost renovată complet în august 2009, parţial în aprilie 2011 şi din nou în august 2016. Toate îmbunătăţirile au ca obiectiv creşterea gradului de confort al clientelor noastre, aşa că vă punem la dispoziţie:

  • 120 de vestiare individuale cu cheiţă
  • spaţiu special amenajat cu umeraşe pentru haine voluminoase (sacouri, jachete,paltoane)
  • loc pentru pantofi
  • canapele confortabile în vestiar
  • zonă special amenajată pentru machiaj, prevăzută cu uscătoare de păr
  • duşuri şi băi foarte curate, cu gel de dus şi uscătoare pentru mâini şi păr
  • oferim clientelor care participă la antrenamente prosoape de unică folosinţă
  • sistem de aer condiţionat special creat pentru sălile de sport, care asigură un aport ridicat de aer cu oxigen şi un confort ridicat datorită difuziei uniforme a aerului rece
  • zonă de relaxare şi odihnă
  • spaţiu privat pentru consultanţă şi consiliere, pentru clientele care au nevoie de sfaturi pentru dietă şi antrenament.

Câte cliente pot participa la cursurile noastre?

Orele de antrenament se desfăşoară în două săli cu o suprafaţă totală de 150 de mp.
În sala cea mai mare, de 100 de mp se pot antrena confortabil până la 35 de cliente, iar sala de 50 de mp permite desfăşurarea orelor cu până la 26 de participante.

Ce servicii oferim clientelor noastre?

Fiecare clientă a sălii noastre beneficiază de toată atenţia noastră. În timpul orelor de antrenament instructorul supraveghează execuţia mişcărilor şi le corectează pe clientele mai neexperimentate. Fiecare clientă a sălii noastre poate solicita o şedinţă de consultanţă în antrenament, în care să fie îndrumată spre cea mai bună combinaţie de antrenamente pentru realizarea obiectivelor sale. Se iau în calcul nivelul de rezistenţă fizică, eventualele particularităţi medicale, preferinţele clientei dar şi obiectivele fixate. Acolo unde este cazul, se poate programa şi o şedinţa de antrenament personal de care clienta beneficiază gratuit.

Clientele care doresc să afle mai multe despre o dietă echilibrată şi un regim de viaţă sănătos au acces gratuit la programul nostru de consultanţă în nutriţie. Pot primi sfaturi generale despre alimentaţia sănătoasă sau pot opta pentru o dietă personalizată, monitorizată zilnic.

Consilierea în nutriţie şi antrenament sunt servicii pe care le oferim clientelor noastre. Astfel ne asigurăm că au cele mai rapide rezultate, ca starea lor de sănătate este foarte bună şi că există un cadru în care să înveţe cum să aibă un stil de viaţă mai sănătos şi mai dinamic.