logo
Winter Fitness Camp by LadyFIT
Vino cu noi la munte, într-o provocare fitness de neuitat!

Te invităm la prima ediție

Winter Fitness Camp by LadyFIT

- 4 days of fitness -


Winter Fitness Camp este un eveniment sportiv organizat de LadyFIT în perioada 16-19 Noiembrie 2023 la munte, la Complex Cheile Grădiștei în Moieciul de Sus, și este o provocare adresată tuturor femeilor care iubesc sportul, mișcarea în aer liber, muntele și antrenamentele fitness în grup.

Vom avea antrenamente variate, pe toate nivelurile de intensitate și pentru toate gusturile, care se vor ține atât în exterior, cât și la interior.
Poți participa la câte antrenamente dorești, începând cu yoga și pilates, până la antrenamente de forță, circuit, cardio, dans, HIIT și drumeții în natură!

Așa că, vino și tu la Winter Fitness Camp și antrenează-te cu o parte dintre antrenorii noștri de top: Dalanda, Loredana și Marcela.

Te așteptăm într-o experiență de neuitat, care include un meniu echilibrat, antrenamente distractive și eficiente, aer curat de munte și voie bună.
De ce să vii în Winter Fitness Camp
 • Pentru că nu este un eveniment de fitness obișnuit; este o oportunitate de a interacționa cu alte femei care au aceleași pasiuni, de a te autodepăși și desigur, de a te relaxa și distra!
 • Pentru că nu vrei să ratezi această oportunitate incredibilă de a progresa rapid către obiectivele tale de fitness!
 • Pentru că ți-am pregătit super antrenamente, încărcate cu multă energie pozitivă, alături de antrenoarele tale preferate!
 • Afro Dance
 • Cardio / HIIT
 • Circuit
Dalanda Diallo
Antrenorii Winter Fitness Camp
Vezi ce tipuri de clase am pregătit special pentru această tabără fitness.
 • Dans
 • Pilates
 • Circuit
Loredana Orza
 • Yoga
 • Pilates
 • Postural
Marcela Petridean
Complex Cheile Gradiștei*** este un hotel de 3 stele situat în Moieciu De Sus. Perfect pentru grupuri de prieteni, pentru vacanțe sau evenimente festive, complexul ne așteaptă cu camere confortabile, delicatese locale și activități de relaxare. Camerele din această cazare dispun de TV, balcon și mini-frigider- bar iar băile dispun de un uscător de păr și prosoape. Hotelul Grădiștea este amplasat în partea superioară a Complexului și oferă o priveliște minunată asupra întregii locații
La baza hotelului se află centrul SPA cu piscină, saună și jacuzzi. Hotelul dispune de lift și parcare privată gratuită
Prețuri Winter Fitness Camp
Prețul este pentru cele 4 zile, și include: cazare (3 nopți), 2 mese pe zi (mic dejun și cină), acess la zona de spa (bazin înot, saună și jacuzzi) și la toate antrenamentele.
*Locurile sunt limitate. • Late booking - pret valabil 01.11-10.11 - 1950 lei/persoană pentru cazare în cameră cu pat twin sau matrimonial cu încă o persoană în cameră sau 2550 lei/persoană pentru cazare în regim single (singură în cameră). Trebuie achitat integral până pe 5 Noiembrie. Suma nu este returnabila, decât în cazul anulării evenimentului);
*În formularul de înscriere de mai jos, vei putea opta între cameră cu pat matrimonial sau două paturi separate, în limita locurilor disponibile.

În cazul în care doriți să vă achiziționați cazare separat, prețul antrenamentelor este de 700 de lei.

Poți împărți camera și cu cineva care nu participă la antrenamente. Dacă dorești doar cazare (fară antrenamente) pentru un însoțitor în cameră cu tine, prețul cazării pentru însoțitor cu 2 mese/zi (mic dejun și cină) este:


- 1100 lei/persoană (preț late booking după 25 Octombrie);

Facilități copii în cameră dublă:
Barem masă
 • Mic dejun
0-4 ani gratuit
4-12 ani 15 lei/zi
12-17 ani 30 lei/zi

 • Cină
0-4 ani gratuit
4-12 ani 35 lei/zi
10-17 ani 75 lei/zi

 • Pat suplimentar - 50 lei/zi.

ATENȚIE – locurile la hotel sunt limitate, cu cât se apropie data evenimentului cu atât este mai mică probabilitatea să găsim camere disponibile.
*Sumele sunt returnabile în întregime DOAR în cazul anulării evenimentului.
Înscrie-te acum!
Completează formularul de mai jos și te vom contacta.
Register Winter Camp
Nume
Nume
Nume
Prenume

©Copyright of LadyFIT Gym