logo

Atunci când ajungi să ţi se pară firesc că după muncă să te duci la sală şi nu acasă, atunci când sala respectivă îţi devine a două casă, înseamnă că ai un abonament la LadyFIT. Complexată fiind de prieteni şi cunoștiințe care merg în fiecare zi la sală, nu mi-a venit să cred cât de repede am văzut rezultate după o perioadă scurtă de 3 antrenamente/săptămână la LadyFIT.

Evident un rol important a avut şi faptul că am fost îndrumată către antrenamentele potrivite pentru ţelul meu: să scap de ultimele (şi cele mai încăpăţânate) kilograme ce stăteau între mine şi silueta cu care în sfârşit nu mi-a fost ruşine să stau la plajă vara asta.

Antrenamente diverse, potrivite pentru orice nivel, orar care se schimbă periodic pentru a evita plafonarea. Este evidentă preocuparea de a aduce mereu cele mai noi şi eficiente programe de group fitness. Prima dată când întâlnesc o asemenea sală … şi prea curând nu cred că o voi schimba.

Recunosc că am venit prima dată la LadyFIT cu teama că voi fi cea mai grasă, cea mai urâtă, cea mai lipsită de talent dintre toate clientele sălii. Datorită fetelor (Cori, Dalanda, Paula, Marcela) am reuşit să-mi înving timiditatea, să particip cu plăcere la ore (deşi unele sunt criminale) şi să am acel sentiment de apartenenţă (pe care probabil îl căutăm mai mult decât căutăm un loc în care să fac sport). Keep up the good work!

“Deschide ochii, vreau să te văd când suferi”… pur şi simplu nu ai cum să nu o iubeşti pe Cori indiferent cât de tare te doare sau dacă pleci în patru labe de la sală. Cea mai tare sală, cei mai buni instructor, cele mai drăguţe fete de la recepţie.

La LadyFIT am reuşit să scap de cele 15 kilograme pe care le luasem în sarcină. Deşi am un bebe acasă reuşesc să fug de 2 – 3 ori/săptămână la sală şi am norocul că indiferent de ora la care ajung ştiu sigur că există o clasă potrivită mie. M-au ajutat enorm şi sfaturile legate de dietă primate de la Cori. Deşi e evident că are foarte multe de făcut întotdeauna îşi găseşte 1 minut să te asculte şi să-ţi dea un sfat.

Mă săturasem să merg la o mare sală de fitness și să lucrez în disperare la toate aparatele care îmi ieşeau în cale fără să văd niciun rezultat. Dimpotrivă reuşeam să mă îngraş pentru că mergând la sală atât de mult considerăm să merit să mă recompensez cu mai multă mâncare şi eventual cu dulciuri. Fetele de la LadyFIT au reuşit să mă aducă cu picioarele pe pământ şi să mă facă să înţeleg că 50 minute lucrate cu cap sunt mult mai eficiente decât 2 ore făcute după ureche. Mi-am învăţat lecţia şi acum merg pe mâna lor pentru că ştiu că am şi rezultate. Plus mult mai mult timp liber.

Cu drag, Monica!

Share on