logo

Tot aici am învăţat că antrenamentul trebuie să aibă o funcţionalitate practică, în timp ce îţi remodelezi musculatura! La sfârşitul anternamentului mă simt tonică şi plină de energie!

Fie că e Cori, Dalanda, Paula sau Marcela, orele antrenoarelor LadyFIT se adresează tuturor nevoilor noastre, ale femeilor! Eşti consiliată să alegi antrenamentul care se potriveşte nevoilor tale, să alegi timpul de masaj potrivit şi să îţi însuşeşti o alimentaţie corectă. Practic, la LadyFit găseşti tot ce ai nevoie ca să arăţi bine şi să te simţi bine!

Iubesc toate antrenamentele de la LadyFIT! Mi-e greu să aleg între umorul smart al lui Cori, energia debordantă a Dalandei, experienţa şi calmul Paulei sau blândeţea minunată a Marcelei! Aşa că am ales să vin la toate orele şi să mă bucur de experienţa completă marca „LadyFIT”. Mulţumesc pentru că mi-aţi remodelat silueta şi stilul de viaţă!

LadyFIT este pentru mine locul de unde plec încărcată de energie pozitivă care mă ajută să trec cu optimism peste fiecare zi! Îmi plac antrenamentele diverse, antrenoarele experimentate şi drăguţe, amabilitatea fetelor de la recepţie care ne cunosc pe fiecare în parte, curăţenia din sală şi din vestiar şi senzaţia că fiecare dintre cliente suntem importante şi facem parte din echipă. Mulţumesc din suflet că existaţi!

Irina Michi

Share on