logo

Monica Teodorescu are 25 de ani si e o fata care isi gaseste usor-usor echilibrul in viata. Munceste intr-unul dintre cele mai sedentare domenii – IT si este ”mama” unei pufosenii mieunatoare, plina de energie. Este inconjurata de prieteni vechi, buni si nepretuiti. Cu noi a vorbit despre viata ei sportiva si despre antrenamentele la LadyFit.

De ce iti place sa faci miscare?

Cu mana pe inima, pot spune ca am fost unul din acei copii norocosi care au fost invatati cu miscarea inca de mici. Parintii m-au inscris la tot felul de activitati extrascolare care aveau legatura cu miscarea. In perioada aceea, centrele respective se numeau Clubul Copiilor si ofereau posibilitatea sa iti inscrii prichindelul la diverse activitati. Initiata in balet, imi amintesc ca ma plictiseam tare-tare, copiii erau prea mici pentru mine si nu obisnuiau sa asculte toate indrumarile profesoarei. Motiv pentru care am schimbat foaia si am trecut la dansuri moderne si, in final, la gimnastica aerobica. Insa, din cauza unui accident, am fost nevoita sa ma opresc undeva la varsta de 13-14 ani.

Cum iti amintesti prima ora la LadyFit?

Tin minte ca eram extrem de entuziasmata. Simteam ca e o altfel de sala si nu puteam pune exact degetul pe acel ceva care ma facea sa ma simt asa. Ah, si am ramas impresioanta de faptul ca pot incapea atatea fete intr-un spatiu atat de mic (rade).

Care sunt antrenamentele tale preferate?

In momentul de fata, nu lipsesc de la Cristina, la Cardio Step si, daca imi permite programul, ajung si la Step Tone. Este imposibil sa nu iesi extrem de revigorata dupa aceste ore, indiferent cat de obosita esti sau orice stare mentala ai avea. Pentru zilele in care vreau sa lucrez, dar sa nu imi dau sufletul, apelez cu incredere la Diana (The Firm sau Body Tone) si la Paula (Abs&Butts sau Body Pump).

Cand simti ca iti este greu sa faci anumite exercitii, cum depasesti momentul?

Este simplu! Ma gandesc la abdomenul Cristinei si al Dianei si la faptul ca Paula inca preda cu un ”baby on board”. In concluzie, eu n-am nici o scuza. Si functioneaza de fiecare data! (rade)

Ce iti place la sala LadyFit?

Totul! Deschiderea, antrenamentele, flexibilitatea. E un cumul de bine. Si cu asta cred ca am spus tot.

Spune-mi un antrenament la care inca nu ai fost inca pentru ca nu te simti pregatita si ce anume te-ar ajuta sa faci pasul.

PumpUp si BodyMakeOver cu Dalanda – pentru ca simt ca mai am un pic de lucrat la rezistenta pana sa ajung sa intru curajoasa in sala.

Cand vine vorba despre motivatie in sport, ce anume te face sa te tii de treaba?

In primul rand, tonusul cu care ies din sala. In al doilea rand, rezultatele. Oricat de mici ar fi, ele sunt acolo. Indiferent ca e vorba de imbunatatirea somnului sau 2-3 kg in minus, telul unui 6pack sau o viata mai ordonata si mai sanatoasa, sunt idei pe termen lung care ma ajuta sa ma tin de programul saptamanal.

Pe langa aceste lucruri punctuale, a fost o perioada in care sportul a fost undeva pe ultimul loc in planul de viata, lucru care nu m-a ajutat prea mult. Si am vrut sa schimb asta. Mi-am setat undeva in interiorul meu sa nu mai las acest aspect sa imi influenteze negativ starea de spirit si imi doresc sa continui orice activitate sportiva, indiferent de varsta pe care o am.

Cum te simti dupa un antrenament?

Superwoman. Sau o mica placinta. Depinde de zi (rade).

De ce e sala LadyFit diferita de altele?

Are acel ceva! Un farmec aparte si niste oameni extraordinari.

Ce inseamna echilibrul pentru tine?

Daca mananci de dimineata, reusesti sa mergi la job, ca dupa 8-9 ore (sau mai mult) sa arunci o fuga si la sala si, la sfarsit, ramai cu zambetul pe buze, inseamna ca esti acolo (rade).

Share on