logo
Summer Fitness Camp by LadyFIT
Vino cu noi la mare, într-o provocare fitness de neuitat!

Te invităm la prima ediție

Summer Fitness Camp by LadyFIT

- 4 days of fitness -


Summer Fitness Camp este un eveniment sportiv organizat de LadyFIT în perioada
22-25 Iunie 2023 la mare, în stațiunea Neptun și este o provocare adresată tuturor femeilor care iubesc sportul, mișcarea în aer liber, marea și antrenamentele fitness în grup.

Vom avea antrenamente variate, pe toate nivelurile de intensitate și pentru toate gusturile, care se vor ține atât pe plajă sau în zonă verde, cât și la interior.
Poți participa la oricare dintre cele peste 20 de antrenamente, începând cu yoga și pilates, până la antrenamente de forță, circuit, cardio, dans, HIIT și Aqua Gym în piscină!

Așa că, vino și tu la Summer Fitness Camp și antrenează-te cu o parte dintre antrenorii noștri de top: Oana, Cristina și Raluca.

Te așteptăm într-o experiență de neuitat, care include un meniu echilibrat, antrenamente distractive și eficiente, relaxare pe plajă și voie bună.
De ce să vii în Summer Fitness Camp
 • Pentru că nu este un eveniment de fitness obișnuit; este o oportunitate de a interacționa cu alte femei care au aceleași pasiuni, de a te autodepăși și desigur, de a te relaxa și distra!
 • Pentru că nu vrei să ratezi această oportunitate incredibilă de a progresa rapid către obiectivele tale de fitness!
 • Pentru că ți-am pregătit super antrenamente, încărcate cu multă energie pozitivă, alături de antrenoarele tale preferate!
 • HIIT (High Intensity Interval Training)
 • MMA (Mixed Martial Arts)
 • Aqua Gym
 • Pilates
Oana Niță
Antrenorii Summer Fitness Camp
Vezi ce tipuri de clase am pregătit special pentru această tabără fitness.
 • Dans
 • Funktional
 • Circuit
Cristina Chelba
 • Yoga
 • Dans
 • Conscious movement
Raluca Nicolaescu
Grand Hotel Caraiman **** - unul dintre cele mai bune hoteluri din Neptun, complet renovat în 2021, situat în zona centrală a stațiunii. Camerele sunt decorate în stil classic și au cel puțin 17mp. Hotelul are 2 piscine, una de copii (140mp cu 0.75m adâncime) și una de adulți (320mp cu 1.5m adâncime). Șezlongurile și prosoapele sunt incluse. Exista loc de joaca pentru copii, restaurant, tavernă grecească. Magazine și alte atracții în imediata apropiere.
Plaja la aproximativ 750m.
Prețuri Summer Fitness Camp
Prețul este pentru cele 4 zile, și include: cazare (3 nopți), 2 mese pe zi (mic dejun și cină), acess la piscină și antrenamentele.
*Locurile sunt limitate.
 • Late booking: 1750 lei/persoană pentru cazare în cameră cu pat matrimonial cu încă o persoană în cameră sau 2300 lei/persoană pentru cazare în camera cu pat matrimonial ocupată în regim single (singură în cameră). Trebuie achitat integral până pe 20 Iunie. Suma nu este returnabila, decât în cazul anulării evenimentului);

În cazul în care doriți să vă achiziționați cazare separat, prețul antrenamentelor este:

- 825 lei (preț late booking între 1-20 Iunie);

Poți împărți camera și cu cineva care nu participă la antrenamente. Dacă dorești doar cazare (fară antrenamente) pentru un însoțitor în cameră cu tine (cameră dublă / un pat matrimonial), prețul cazării pentru însoțitor cu 2 mese/zi (mic dejun și cină) este:
- 975 lei/persoană (preț late booking între 1-20 Iunie);

La cerere putem oferi și apartamente pentru 3-4 persoane (un pat matrimonial și o canapea extensibilă).

Facilități copii în cameră dublă:
Barem masă
 • Mic dejun
0-5 ani gratuit
6-9 ani 25 lei/zi
10-17 ani 50 lei/zi

 • Cină
0-5 ani gratuit
6-9 ani 35 lei/zi
10-17 ani 75 lei/zi

 • Pat suplimentar - 50 lei/zi obligatoriu la copii peste 10 ani sau în cazul familiilor cu 2 copii.
*Nu se pot caza într-o cameră dublă 2 adulți și 2 copii mai mari de 10 ani (max 1 copil de 9 ani în pat cu părinții și 1 copil peste 10 ani în pat suplimentar).
Camerele duble au 17mp spațiul devine limitat când se adaugă pat pliant.

ATENȚIE – locurile la hotel sunt limitate, cu cât se apropie data evenimentului cu atât este mai mică probabilitatea să găsim camere disponibile.
*Sumele sunt returnabile în întregime DOAR în cazul anulării evenimentului.
Înscrie-te acum!
Completează formularul de mai jos și te vom contacta.
Register Summer Camp
Nume
Nume
Prenume
Nume

©Copyright of LadyFIT Gym