Dragi cliente, pentru a evita aglomeratia anumitor ore, va reamintim ca trebuie facuta rezervare la orele aglomerate. Doar clientele cu abonamente LadyFIT isi pot rezerva locul in sala. Va reamintim ca o rezervare facuta si neanulata cu cel putin 2 ore inainte atrage marcarea sedintei ca efectuata, respectiv reducerea cu o zi a duratei abonamentelor cu acces nelimitat. Locurile ramase nerezervate se aloca la cere clientelor prezente la sala, in limita locurilor disponibile. Va multumim pentru intelegere.

Pilates Shape

Pilates Shape este un antrenament de Pilates care promoveaza, pe langa principiile clasice de aliniament: echilibru postural, respiratie, rezistenta fizica, mobilitate si componenta de remodelare corporala prin cresterea tonusului muscular.

Este un antrenament de Pilates in care accentul cade mai ales pe dezvoltarea rezistentei fizice intr-o maniera blanda, dar constanta si se lucreaza tot corpul. Este bazat pe o varietate de exercitii pentru tot corpul si este un antrenament ideal pentru clientele incepatoare sau care abia au inceput sa mearga la ore de intensitate medie.

Se lucreaza atat in picioare cat si la saltea, iar grupele musculare alese variaza frecvent de la un bloc de exercitii la celalalt, pentru a crea o stare de confort in timpul antrenamentului. Miscarile sunt lente, dar eficiente si promoveaza forma corecta de executie, ajutand astfel clientele sa isi creasca nivelul de rezistenta fizica.

Va reamintim faptul ca in cadrul abonamentului LadyFIT aveti inclusa o sedinta gratuita de consiliere cu Cori Gramescu despre programul de antrenament pe care il puteti urma, asa incat sa fie in concordanta cu nivelul de rezistenta dar mai ales sa va ofere rezultatele dorite in cel mai scurt timp cu putinta. Intrebati la receptie despre cum puteti face programarea pentru aceasta sedinta gratuita de consiliere pentru antrenament.